\

Running Fox Nieuwsflits

# 106 – augustus 2016

Zìjn en Bezieling in 6 motivaties

 

Vooraankondiging

Binnenkort verschijnt mijn nieuwste boek dat ik in zes 'motivaties' heb ingedeeld, waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie zal zijn dan de voorgaande. Nieuwsgierig? Meer info is hieronder te vinden. Na verschijnen licht ik je daarover natuurlijk in en en zal ik een link presenteren om jouw eigen exemplaar van het boek te kunnen bestellen.

Wanneer je het boek rechtstreeks bij mij bestelt en vooruit betaalt, ontvang je van mij, als je dat wilt en geheel gratis, een persoonlijke boodschap, mede gegeven door mijn en jouw 'achterban' vanuit de 'andere wereld'.

 

Zijn en Bezieling


Het is al ruim zeven jaar geleden dat mijn vorige boek: ‘Het avontuur van het leven’ verscheen. Ik herinner mij de presentatie als de dag van gisteren, met mooie sprekers, prachtige zang van mijn goede vriendin Simone Awhina en vooral een grote schare enthousiaste toehoorders en later, lezers. Voor een auteur is dat het mooiste wat er is. Want zonder lezers blijft het verhaal dat wel verteld is, ongehoord.

Tussen ‘Avontuur’ en deze 'zes Motivaties' liggen een fors aantal vertaalde en geredigeerde boeken. Werk van anderen, maar waaraan ik met veel plezier en toewijding mijn steentje heb mogen bijgedragen. Als je interesse daarvoor hebt en misschien zelf wel een boek, een workshop of ander werk door mij zou willen laten vertalen en/of redigeren, verwijs ik je kortheidshalve naar de daarvoor bestemde webpagina’s:  http://www.runningfox.nl/crea.html


Over het boek:
Naast enkele gedichten die ik een aantal jaren geleden schreef, wordt het boek in 6 'motivaties' ingedeeld, waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, zal zijn dan de voorgaande. In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na ontvangst van een donorhart en -lever, min of meer de levensinstelling van de donor overneemt. Dit zijn behoorlijk wereldse verhalen.

De 2e motivatie is opgebouwd uit reisverhalen die mijn vrouw en ik door de wereld hebben gemaakt. Meestal zijn dat de 'gewone' dingen die je op reis tegenkomt, maar zo nu en dan zijn er bijzondere spirituele verschijnselen op ons pad gekomen.

In de 3e motivatie komt Mara Oldenburg aan het woord. Dit is het pseudoniem van een zakenvrouw die zo nu en dan verhalen bij mij neerlegt, die ik vervolgens opschrijf en in een context plaats. Mara is behalve zakelijk ook erg gevoelig, en daarom stuit ook zij op allerhande gebeurtenissen die als esoterisch beschouwd kunnen worden.

De 4e motivatie heb ik 'vingerwijzingen' genoemd. Hierin worden enkele verhalen opgenomen die al in Running Fox zijn verschenen en die precies die aanwijzing wil overbrengen die het verhaal probeert te vertellen. Het wordt allemaal steeds lichter.

Reïncarnatie is het thema van de 5e motivatie. De verhalen spelen zich af in de context van verschillende tijdsperioden uit het verleden. Dit soort ‘weten’ heb ik tijdens meditaties 'opgepikt' waarbij ik in staat was datgene op te tekenen wat zich indertijd moet hebben afgespeeld, waarbij de diepere betekenis ervan voor de lezer al snel duidelijk begint te worden.

De 6e motivatie, de lichtste van allemaal beschrijft wat meer abstracte gebeurtenissen die vanuit een hoger perspectief zijn bekeken. Ze zijn me, door eerder overgegane geliefden van mij, vanuit de hogere wereld aangereikt. Als we over lichtheid spreken, dan moet het licht, dat uit deze verhalen spreekt, duidelijk waarneembaar zijn.

Hoe het ook zij; dit nieuwe boek belooft buitengewoon interessant te worden, een leiddraad tijdens jouw eigen avontuur, gedragen door de verschillende motivaties, zoals die zich op onze mooie moeder Aarde afspelen. Ik hou je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.


Behalve het bovenstaande voorbeelden is er natuurlijk veel meer op Running Fox te ontdekken. Wat dacht je van de Nada Kronieken, de Plejadische dossiers, de pagina met meditaties, en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig. Neem dan een kijkje op www.runningfox.nl en je zult versteld staan wat er allemaal te beleven is.
Zoals altijd wenst Running Fox je veel genoeg(en) toe.


Running Fox schilderij006.jpg