\

Running Fox Nieuwsflits - mei 2015

 

De maand van de meditatie


De focus van deze maand is helemaal gericht op meditatie en mediteren. Running Fox biedt je een aantal meditaties; voor elk wat wils.

Meditatie van de maand:

Zojuist verschenen: Het transformeren van zielenpijn. Jij wilt die pijn misschien wel helemaal niet transformeren, want oude pijn doet hevig zeer maar aan de andere kant is het misschien mogelijk om op de een of andere manier die oude pijn toe te laten die de toegang tot jouw ware zelf of ziel blokkeert. Deze meditatie geeft een aanzet tot transformatie.


Nieuw op Running Fox

Gesproken meditaties door Pepine van den Berg. Een klik brengt je naar de

meditatiepagina,

van waaruit je een keus kunt maken uit alle aangeboden meditaties.


Op 29 mei a.s. start de cursus Meditatief tekenen; een samenwerking van Sweetwitch en Feel Your Mind. Meer info daarover is hier te vinden.

 

Artikel van de maand:

Onze vriend Martin Pleiades heeft opnieuw een prachtig verhaal geschreven. Het is getiteld: Avgusta uit Bratislava. Dit bijna meditatieve verhaal stipt aan dat sommige mensen je wellicht hebben geleerd om jezelf of een ander niet te vertrouwen. Dit stuk vertelt een heel ander – opmerkelijk - verhaal.


Gedicht van de maand:

Anaïn Boving schreef een prachtig gedicht.

Ik reik je de maan.

Ook al met een meditatieve inslag.


Land of Fox;

een Vimeo film door Walter Barthélemi Deze film belichaamt de wildernis zo mooi, fragiel en meditatief, dat we moeten leren het te begrijpen en te onderhouden.

Van een geheel andere orde is de nieuwsbrief van Micha Beuger, die geheel in het teken staat van zijn lezing over de Intergalactische mens, wat zal plaatsvinden op 4 juni a.s. in Harderwijk. Meer info is hier te vinden.

 

www.runningfox.nl