\

Running Fox Nieuwsflits

# 105 – februari 2016

We kwamen vanuit de hemel

 

Deze maand ligt de focus op de interactie tussen hemel en aarde; tussen het hier en het daar. Maar ook over de interactie tussen ‘wij van de aarde’ en ‘zij die komen en zijn gekomen’ vanuit andere werelden om de gang van zaken hier in de gaten te houden.


Op reis door de wolken; mediteren na een regenbui
Door Hans Brockhuis

Op de eerste plaats verzoek ik je met mij mee te gaan op een meditatieve reis door de wolken. Je wordt meegenomen voor een inkijkje in een plaats die met ‘daar’ zou kunnen worden aangeduid. Ik wens je veel reisgenot.


We kwamen vanuit de hemel
Door Mara Oldenburg en Martin Pleiades

Dit is een wisselverhaal dat alternerend door beide auteurs wordt geschreven. Op dit punt zijn de auteurs al tot het 9e hoofdstuk gevorderd. Met meer in de pijplijn. Dit bijzondere stuk vertelt het verhaal van een aantal medewerkers van de Galactische federatie die de aarde monitoren en waar nodig ingrijpen als er iets dreigt mis te gaan. Je krijgt inzicht in wie het zijn, waar ze vandaag komen en hoe ze zo onopvallend mogelijk integreren in het aardse leven zodat zij hun bijzondere werk kunnen doen. Van harte aanbevolen.


Alledaagse zielen
Door Martin Pleiades


Je herkent vast wel die dagen, die schijnbaar niets meer betekenen dan zomaar een draai van een omvangrijke roulette, zoiets als het fenomeen van de tijd, uitdraaiend op een grootser wonder dan u zich ooit zou kunnen voorstellen? Ach ja, als mens vermoed ik dat zoiets inderdaad het geval is. Maar vandaag wil de auteur je vertellen hoe een denkbeeldig wiel in staat is om een zeer verrassende wending te nemen in het leven van een schijnbaar alledaagse ziel.


Behalve de bovenstaande voorbeelden is er natuurlijk veel meer op Running Fox te ontdekken. Wat dacht je van de Nada Kronieken, de Plejadische dossiers, de pagina met meditaties, en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig. Neem dan een kijkje op www.runningfox.nl en je zult versteld staan wat er allemaal te beleven is.
Zoals altijd wenst Running Fox je veel genoeg(en) toe.


Running Fox schilderij006.jpg