\

Running Fox Nieuwsflits - februari 2015

 

Zwerven naar verafgelegen oorden

Sinds mijn jubileum nieuwsbrief van eind vorig jaar zijn er weer enkele bijzondere artikelen op Running Fox verschenen die ik graag met je wil delen. De titel van deze brief verwijst naar alle bijzondere bestemmingen die we deze maand aandoen. Reis daarom mee met de vos en bezoek verafgelegen bestemmingen. Je kunt de nieuwsbrief online lezen via deze link:

Nieuwsbrief februari 2015

 

 

Citaat van de maand:

Overal waarheen we reizen, zoeken we waarover we droomden, maar altijd vinden we alleen onszelf. (Günther Kunert).


Meditatie van de maand:

Een meditatieve wandeling door het bos

(Hans Brockhuis)

Dan is het tijd om te beseffen dat jij en allen waarmee jij het niet zo goed kunt hebben, net als jij de goddelijke vonk in zich dragen en dat jullie allemaal proberen, ieder op zijn eigen wijze – zich te her-inneren waar men is en hoe de weg terug te vinden. Wanneer jij dan nijdig op iemand bent zit je die ander niet in de weg maar jezelf....


Gedicht van de maand:

Sensi; het hoog sensitieve kind

(Marianne de Boer)


Artikel van de maand:

Definitie van een Alien

(Martin Pleiades)

De man die ons al eerder verraste met zijn bijzondere teksten, schreef dit artikel met de boodschap dat ‘Aliens’ geen vreemdelingen zijn maar net als wij deel uitmaken van hetzelfde universum.


Meer recente artikelen:

·    99 Aspecten van Spiritualiteit: Niet zo heel lang geleden daagde een plaatselijke dominee, die lucht had gekregen van mijn Running Fox werk, mij uit hem te vertellen wat spiritualiteit inhoudt. In antwoord hierop komen hier tenminste 99 aspecten daarvan aan bod.
 ·     Wij komen vanuit de hemel: Ik wil je graag vertellen dat er van de hand van Ginie Abbring Hingst weer een aantal prachtige nieuwe gedichten zijn verschenen. Deze en andere zijn via de link te bereiken.
·     Definitie van een Alien: Martin Pleiades, de man die ons al eerder verraste met zijn bijzondere teksten, schreef dit artikel met de boodschap dat ‘Aliens’ geen vreemdelingen zijn maar net als wij deel uitmaken van hetzelfde universum.   
·       Sterrenmensen; berichten van Thuis: Toen Jelaila Star pas met dit werk was begonnen, werd haar verteld dat de entertainment industrie  wordt gebruikt om berichten vanuit onze respectievelijke thuiswerelden naar ons te zenden. De inspiratie achter bepaalde tv-series en films wordt gebruikt om codes te versturen zodat specifieke groepen Sterrenmensen kunnen ontwaken.
·        Angels and Star beings: De nachtelijke hemel. Een enorm, steeds groeiend wonder. Een firmament met adembenemende schoonheid. Elke ziel is duidelijk vertegenwoordigd door zijn eigen nova. Een grootse nachtelijke hemel, het is niet anders dan een heel grote spiegel, die de onbreekbare connectie toont die elke ziel heeft met het Universum. Een buitenwaartse reflectie van een ster, levend in iedere persoonlijke levensvorm. Het Universum leeft in ieder individu zoals ieder individu in het Universum leeft. Opnieuw een prachtig verhaal van Martin Pleiades.


Het Running Fox team wenst jou een goede reis naar verafgelegen oorden; wij zenden jou behalve deze artikelen, veel Liefde en Licht en Vrede toe.

www.runningfox.nl

Commentaar kan altijd worden gezonden naar: brockhuis@gmail.com