Buitenaards Plejadische dossiers Nada Kronieken Running Fox Homepagina Written with Love Written Speciaal

Portal

De Poort van Karim

[11 jaar]

Door Veronica Boers

 


Àlle planeten moeten door de poort.

De aarde zit nu in het begin van de poort. De aarde zit nu dus een klein stukje in de 4e dimensie. Als alle planeten door de poort zijn dus zeg maar als ze het halen, dan gaat de poort heel langzaam weer dicht. Ongeveer in november zal de poort zich heel langzaam sluiten. Maar dat merkt nog bijna niemand echt op; misschien volgend jaar. Je moet het zeg maar zo zien: Je moet van Den Haag naar Scheveningen. Dan moet je dus eerst een heel stuk door Den Haag. Voordat je in Scheveningen bent moet je eerst overal langs rijden. Pas als je overal langs bent gereden wat op die weg naar Scheveningen is, ben je in Scheveningen. Met het zonnestelsel gaat het ook zo ongeveer. Het stelsel verplaatst zich en komt langs een andere zon.

De zon is meester.

Nu komt er de 2e en 3e dimensie in dit stelsel; dat is als wij in de 4e dimensie zitten. Het klimaat is aan het veranderen omdat de aarde zich moet aanpassen aan een ander soort zon. Wij hoeven het niet mee te maken dat de aarde wordt vernietigd want wij zitten al een stukje in de poort. Maar waarschijnlijk de 3e dimensie wel.

Het kan zijn dat de poort tijdelijk kan blijven hangen bij Amerika want daar moet een heleboel worden gerefresht. Er komt daar heel binnenkort een grote tornado. (Enkele dagen later bereikte de tornado Florida. Veronica, zijn moeder) Maar die storm moet komen, want daardoor neemt de negativiteit af. Het gaat niet om de huizen die kapot gaan, maar om de binnenkant want “de storm en de regen zijn blij”. (wind en regen zuiveren de aarde van negatieve energie, red. M.C.)

Wij moeten naar de Centrale zon. Daarom gebeuren deze dingen met het klimaat. Wanneer wij de 5e dimensie ingaan is er ongeveer het zelfde weer als in de 4e dimensie. Karim zegt dat hij de 5e dimensie nog zal meemaken. Ongeveer als hij 60 jaar is. Maar het kan ook eerder, dat ligt aan de mensen. Maar de 4e maakt iedereen nog mee in dit leven. In de 5e dimensie is geen depressiviteit meer. Oma mocht niet mee jammer genoeg. God heeft haar niet voor de grap gehaald, want ze was nog niet oud. Maar ze had, zeg maar, geen rijbewijs. Je moet de aarde zien als een soort auto, in de vorm van het zonnestelsel.
4 augustus 2004

Mama ik krijg weer dingen door.

Er komen nu steeds meer nieuwe kinderen op aarde. Dat zijn kinderen van Landsirius Je hebt Vissirius en Landsirius. Dat was vroeger een planeet totdat ze ruzie kregen. Want ook zij waren heel lang geleden in een 3e dimensie. De aarde hebben zij zo gemaakt met land en zee want vroeger was de aarde niet zoals hij nu is met water en land.

Die planeet is dus nu in de buurt vanuit de toekomst. Op dit moment zijn hun ruimteschepen vlakbij de aarde maar die hebben ze verdekt opgesteld. Ze beschermen de aarde, want de aarde heeft vertraging opgelopen met naar een andere dimensie gaan. Dat komt door de mensen maar we krijgen nog een kans. De asteroïde is ook tegengehouden door de mensen van Landsirius. Net als zo veel andere dingen die gevaarlijk zijn. Deze planeet is dichtbij en staat ongeveer op N/W.

Er zijn ongeveer 2000 ruimteschepen die de aarde nu ook voor de asteroïde verdedigen. Soms laten ze wel eens een aardbevinkje gebeuren, want ze kunnen natuurlijk niet alles tegenhouden. Wel heel veel, maar de aarde moet ook wel eens haar spanning kwijt. Dan kan het beter op zo een manier dan dat er nog ergere dingen gebeuren. Hunnie laten liever een aardbeving komen dan een explosie of implosie. Die gasexplosie in België konden ze niet voorkomen. Dat was te onverwachts en er zijn door de mensen teveel fouten gemaakt.

Landsiriusers zijn goede vrienden van de aarde en Vissirius. Ze bidden niet tot God maar ze weten dat elk voorwerp God bevat en vragen ze of hun leven goed mag verlopen. En dat gebeurt dan ook, omdat ze WETEN. Maar er zijn er ook maar een paar die dat niet doen; die zijn ook nog aan het leren. We moeten altijd leren .

Deze Landsiriusers komen uit de 8e dimensie. De nieuwe kinderen die nu komen en er al zijn hebben van binnen een ander lichaam. Maar van buiten zie je dat niet omdat ze natuurlijk hier moeten leven en er dus als mens uit moeten zien en ook zo doen als een mens. Maar ze hebben altijd contact met de Landsiriusers. Meestal onbewust maar meer bewust, want het is voor hen ook moeilijk dat contact te houden.

Maar meestal lukt het wel. Ze kunnen ook transformeren want er lopen gewoon ook wel eens Landsiriusers rond op de aarde. Dat zijn een soort Inspecteurs. Maar even over die kinderen, dat zijn mensen die heel veel kunnen en die mensen gaan lesgeven. Sommigen begrijpen helemaal niet wat ze doen omdat ze ook gewoon bloemen kunnen laten opengaan. Er zijn er nog niet echt veel nu op aarde wel hier en daar een paar, maar het is de bedoeling dat er heel veel komen.

Maar dat is niks vergeleken met wat ze nog meer kunnen, want ze spelen ook gewoon hoor. Want dat moet ook en dat willen ze ook wel. Want ze zijn gewoon in een mensenlichaam dus doen ze ook wat je in een mensenlichaam moet doen. Ik heb al een tijdje contact met die wezens; ze gebruiken mijn hogere zelf om de boodschappen door te geven.

Wezens van Vissirius en Landsirius en een andere planeet zitten op dit moment in een soort van vergadering. Ze hebben hele mooie namen (Helaas ben ik die namen vergeten. Veronica.) Ze doen alles om de aarde te beschermen. Ze zeggen dat de aarde in tweeën is gedeeld in de 6e dimensie. Dan is er eentje land en eentje zee.

Denk nou niet dat je daar niet hoeft te leren want dan ben je fout.. Daar moet je ook leren en na de 12e dimensie ook, alleen anders. Het hart van God moet groter worden en wij zijn op weg naar het hart van God maar dat is nog ver weg.

Bij het hart van God heeft God veel overzicht want het hart is de grootste energiebron. Het hart en de hersens zijn de grootste energiebronnen, maar het hart is het allergrootste. Als we daar zijn en dat is heus niet na deze 12 dimensies, want dan moet je ook nog eens naar de middelbare school zeg maar. Dan ga je dus weer 12 andere dimensies door en daar komen alle zielen samen met liefde om aan elkaar te worden geklikt om een nog groter wezen te maken van liefde.…