Buitenaards Plejadische dossiers Nada Kronieken Running Fox Homepagina Written with Love Written Speciaal

Illustratie door Karim

Blauwe bol = Aarde; binnen de blauwe bol staan Amerika en Europa aangegeven.

Geel = atmosfeer; de witte lijnen zijn breuken in de atmosfeer.

Blauwe ballen = UFO's; Zwarte ballen = vervuiling binnen en buiten de atmosfeer.

Boodschap van Sirius

 

gegeven door Karim, 12jaar oud.

 

Door Veronica Boers, 25/2-2005

 

 


Daarnet stond Karim onder de douche en begon ineens te vertellen over de ruimteschepen van de planeet Sirius.

Hij zei dat er nu op dit moment heel veel Siriaanse schepen om de aarde zijn gestationeerd omdat de mensheid moet worden geholpen. Hij zei dat hij ’s-nachts, tijdens een uitreding, op één van die schepen was geweest.

We zullen die hulp hier op aarde merken doordat er veel elektronische apparatuur gek gaat doen zoals uitvallen en storing en ontploffende mobiele telefoons. Vooral de Nokia schijnt erg gevoelig te zijn voor straling.

Het grappige was dat toen Karim klaar was met douchen zijn Playstation was uitgevallen waar hij voor het douchen nog mee aan het spelen was geweest. Dit leek wel of er een soort bewijs naar mij moest komen.

Ze gaan, zoals hij zei, de aarde bestralen om de communicatie tussen de geheime regering en de slechte Anunnakies stil te leggen, zodat die worden gedwongen te stoppen met hun slechte bedoelingen.

Ze gaan nu alles controleren met de straling die ze over de aarde uitzenden, zodat ze de communicatieplekken kunnen vinden die de geheime regering en de Anunnakies hebben.

Het is op zich een waarschuwing maar velen zullen dit niet geloven. De wereld kan door de Siriaanse acties niet slechter worden, alleen maar beter. De regering heeft dan op een gegeven moment geen keus meer en kan alleen nog een andere weg kiezen. Wanneer in Amerika een andere president wordt gekozen, leidt dat ons naar de 4e dimensie.

Veel mensen denken dat de aarde een grote planeet is, maar de mensen van Sirius zeggen dat het een kleine mooie planeet is. Ze zijn lang geleden al op aarde geweest, toen er ook de Anunnakies waren in Ethiopië en Egypte.

Zij wilden het volk bevrijden van de Anunnakies. Er is toen veel oorlog geweest. Ze gebruikten toen ook al een soort kernbommen. De boodschap is dat je in jezelf moet geloven. De kracht zit in jezelf en probeer dat ook uit te stralen naar anderen.

De Siriusers hebben ons nu al vaak behoed voor rampen. Want Bush’ geheime regering was eigenlijk van plan om al een kernbom gooien op het Midden Oosten. Maar dat is tegengehouden.

Er zijn veel schepen buiten de atmosfeer van de aarde die een heleboel hebben kunnen tegenhouden. Helaas lukte dat niet met de tsunami.

Er komt nog veel water en vuur op de donkere gebieden, want dat is nodig. De mensen moeten wakker worden!

Noot van de moeder van Karim, Veronica.

"Ik vond dit ook best wel heftig en weet niet goed wat ik er mee aan moet. Karim is ook een boek aan het schrijven over zijn leven – lang geleden - als bewoner van Sirius en over de oorlog die toen in de hemel en op aarde is geweest. Hij zegt dat er veel herinneringen zijn aan dat leven. Alleen gebruikt hij in dat boekje veel aardse termen en aardse namen. Hij zegt dat hij wel aardse dingen moet gebruiken omdat hij zich veel namen niet kan herinneren."