Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations

Korte verhalen/shorts

Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love

Gedichten - poems that touch me

Running Fox home

Galactische Federatie

Zegel van de Galactische Federatie

 

Leden van de Galactische Federatie

 

1. Sterrenstaat Andromeda   6. Sterrenstaat Mintaka  
2. De Confederatie van Arcturus   7. Pegasus Sterren Liga  
3. De Sterrenstaat Bellatrix   8. De Procyon Sterrenstaat  
4. Grote Sterren Unie Centaurus   9. Sterrenstaat Tau Ceti  
5. De Confederatie van Fomalhaut   10. Albaran Zevenster Alliantie  
      11. Plejaden Zevengesternte  

De Galactische Federatie van Licht werd 4,5 miljoen jaren geleden gesticht, om te voorkomen dat de interdimensionale krachten van het duister deze melkweg zouden domineren en exploiteren.De overbekende Star Wars films van George Lukas zijn op dit gegeven gebaseerd.

Tegenwoordig zijn er meer dan 200.000 leden van de sterrenstaten, confederaties of unies. Ongeveer 40% van de bewoners zijn humanoïde (gelijkend op mensen van de Aarde); de overigen bestaan uit verschillende vormen van Bewust Levende Wezens, die met verstand en gevoel zijn uitgerust.

In dit document willen wij informatie verschaffen over enkele leden van de Galactische Federatie. Wij hopen dat deze informatie een hulp zal kunnen zijn bij het identificeren en het bevestigen van iedere ervaring die je misschien met deze wezens hebt gehad, of nog zullen hebben.

Ons doel is het kweken van goodwill en begrip voor de sterrennaties, die beantwoorden aan de roep van de Aardse Spirituele Hiërarchie om ons te helpen bij het proces naar verlichting en transformatie.Een en ander kan leiden naar het moment dat de buitenaardsen zich openlijk aan het menselijke ras zullen bekendmaken.

De namen van de in deze lijst genoemde sterren en andere hemellichamen zijn die zoals die door de Aardse wetenschap worden gehanteerd. Het zou te ver voeren de lokaal bekende namen te hanteren.


HIER VOLGT HET PROFIEL VAN EEN AANTAL LEDEN VAN DE GALACTISCHE FEDERATIE

 
1) Sterrenstaat Andromeda  
Lid sinds: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden
Locatie Deze galaxis staat bekend als de 'Andromeda Nevel' in het sterrenbeeld met dezelfde naam.
Afstand tot de Aarde 2,54 miljoen lichtjaar
Soort levensvorm Humanoïde
Fysieke kenmerken  

Ongeveer hetzelfde uiterlijk als de aardse mens. Zij dragen in het algemeen de traditionele veelkleurige nauwsluitende pakken van de Galactische Federatie.

‘Andromedanen’ bestaan uit twee basistypes van aardse mensen:
1. Het Kaukasische type dat zich uitstrekt van het zogenaamde ‘Noordelijke’ type (blonde haren, blauwe ogen, lichte huidskleur) tot een meer ‘Mediterraan’ type met licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, en een meer donker getinte huid.
2.  Een typisch Oriëntaals ras, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur van zeer lichtbruin tot diep donkerbruin.
De ogen van alle ‘Andromedanen’ zijn een weinig groter dan die van de aardse mensen. De lippen zijn dun en altijd lichtroze gekleurd, terwijl de oren een beetje lager aan de zijkant van het hoofd zijn geplaatst en een beetje kleiner zijn. De handen en de voeten zijn fijn gevormd met langere vingers en tenen. Adromedaanse’ vrouwen staan bekend om hun verleidelijke uitstraling en hun weelderige figuren.

Bijzonderheden ‘Andromedanen’ staan in de Galactische Federatie bekend om hun meesterschap op alle mogelijke terreinen.`
Taal De humanoïden van Andromeda spreken een taal met een aantal dialecten, die variëren in toonhoogte van een Spaanse of een Italiaanse modulatie, tot één van meer gelijke toonhoogte en met een keelklank.
Ruimteschepen De schepen van de ‘Andromedanen’ variëren in omvang van hun traditionele sombrero vormige verkenningsschepen van 15 tot 20 meter lengte, tot lensvormige atmosferische commandoschepen die tot 805 meter lang zijn.
terug  
 
2) De Confederatie van Arcturus  
Lid sinds: Ongeveer 3,75 miljoen jaren geleden
Locatie De ster Arcturus in de constellatie van Boötes
Afstand tot de Aarde 36,7 lichtjaar
Soort levensvorm Een met gevoel en verstand uitgerust wezen met een uiterlijk dat aan een paard doet denken.
Fysieke kenmerken  

'Arcturianen’ zijn een hoog bewust zoogdiersoort, dat sterk op een paard lijkt. Het lichaam is vrij groot en slank met een hoofd dat enigszins gevormd is als dat van een paard. De huid varieert in kleur van vanille tot zeer donkerbruin. ‘Arcturianen’ bezitten manen op de achterkant van de nek en hoofd en hebben een bijzonder dunne staart, dat slechts flauw aan die van een paard doet denken. De handen hebben 4 vingers, die zeer lang, soepel en bijzonder dun zijn. De armen, benen en lichamen zijn zeer gespierd. De ogen zijn veel groter dan die van de aardse mensen en zijn óf bleekblauw of donkerbruin van kleur. De oren lijken wel wat op die van een paard, maar zijn kleiner, ronder dan die van hun aardse tegenhangers. Mannen en vrouwen zijn beduidend langer dan Aardse mensen.

Bijzonderheden In de Galactische Federatie staat deze beschaving bekend om hun meesterschap over de tijd (galactische kalenders etc.) en hun buitengewone bekwaamheden in wetenschap en filosofie.
Taal Arcturianen spreken een taal met gevarieerde toonhoogte, dat doet denken aan Chinees of Vietnamees.
Ruimteschepen Verkenningsschepen lijken op dauwdruppels of op kevers; zij variëren van 30 tot 122 m in lengte. Moederschepen kunnen in afmeting 2 tot 640 km lang zijn en lijken op grote kikkervisjes.
terug  
 
3) De Sterrenstaat Bellatrix  
  Voorheen lid van de Liga van Orion en van deze sector het hoofdkwartier van de gevormde alliantie.
Lid sinds Een Aards decennium geleden
Locatie Eén van de helderste sterren in de Constellatie van Orion. (Gamma Orionis) Het is de heldere ster rechtsboven in dit sterrenbeeld.
Afstand tot de Aarde 112 lichtjaar
Soort levensvorm Een belangrijke soort is de dino/reptiel hybride (een bastaardvorm van dinosaurus/reptielen). Ongeveer 25 miljoen jaren geleden geemigreerd van de Constellatie van Sagittarius.
Fysieke kenmerken Zeer schubbig en knokig. Het schedeldak is bedekt met een grote benige kam. Grote rode of dof gele ogen (gelijkend op die van aardse reptielen) zijn aan de voorkant geplaatst, net boven en aan de beide kanten van een zeer kleine neus. De mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het hoofd naar de andere kant lopen. Oren zijn er niet: het enige teken ervan is rudimentair, een cirkel van 7,62 cm aan beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. De huid is geschubd als van een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een smalle benige kam loopt vanuit het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Het wezen is tweebenig. Een dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. De voet heeft vijf tenen die in kleine, zeer scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, zoals bij de krokodillen, maar slechts tot aan de voeten. De man is in het algemeen kleiner van postuur dan de vrouw.
Bijzonderheden Deze beschaving staat bekend om de grote bekwaamheden in diplomatie en leiderschap. Gedurende de afgelopen zes miljoen jaren verantwoordelijk voor alle vroegere strijdkrachten van de Alliantie voor deze sector van het Melkwegstelsel.
Taal Zeer ruw en met een keelklank; afgewisseld met grommende en sissende geluiden.
Ruimteschepen Verkenningsschepen lijken op dauwdruppels of op kevers; zij variëren van 30 tot 122 m in lengte. Moederschepen kunnen in afmeting 2 tot 640 km lang zijn en lijken op grote kikkervisjes.
terug  
 
4) De Grote Sterren Unie Centaurus  
Lid sinds 1,1 miljoen jaren geleden
Locatie    De Constellatie Centaurus bevindt zich tussen de strrenbeelden Lupus en Vela. Het is herkenbaar als de helderste ster, het drievoudige sterrenstelsel Alfa Centauri (ook bekend als Toliman). Eén van deze drie sterren is Proximi Centauri, die na onze eigen zon, de meest dichtbij staande ster is.
Afstand tot de Aarde 4,3 lichtjaar
Soort levensvorm   Een menselijk en een reptielachtige soort.
Fysieke kenmerken   De menselijke Centauren lijken op de aardse mens. De man is gespierd en goed geproportioneerd met blonde, bruine, zwarte of rode haren. De ogen zijn óf Aziatisch óf rond en bruin, blauw, groen of hazelnotenbruin van kleur. In lengte variëren de mannen van bijna 180 tot 240 cm. De huidskleur varieert van donkerbruin tot een lichtgetinte kleur. De vrouwen varieren in lengte van 165 tot 210 cm. De reptielachtigen hebben een zeer schubbige, op een hagedis lijkend, gespierd lichaam. De huidskleur is gedeeltelijk óf groen en blauw óf rood en groen. De hand is smaller dan die van een mens en heeft zes vingers, die in een vlijmscherpe gebogen klauw eindigen. De ogen zijn rond en de pupil is een verticale spleet, zoals bij een reptiel en zijn óf helder rood óf hebben een goudkleur. De vrouw, met een lengte van ruim boven de twee meter, is meestal iets langer dan de man.
Bijzonderheden Centauren zijn bekend om hun vaardigheden in strategie en als Raadgevers van de Federale verbindingsdiensten. Zij blinken uit in het bijeenbrengen van diverse intelligente wezens en bereiken hun doeleinden op de meest vredelievende en harmonische wijze.
Taal Menselijke taal met een keelklank, zoals Duits, doch ook met hoge klanken, zoals in het Chinees. De taal van de reptielachtigen is zeer grommend en met klanken die bijna niet door mensen te reproduceren valt.
Ruimteschepen Centauren kennen twee typen schepen, die soms in de aardse hemel te zien zijn. Zij hebben een verkenningsvaartuig dat voor alle doeleinden geschikt is. Het heeft de vorm van een klok met een op een lens lijkende cirkelvormige vleugel aan de onderkant. Het is ongeveer 9 meter in diameter en ongeveer 9 meter lang. Het andere is een commandovaartuig; het lijkt op een sigaar met een kleine uitstulpimg in het midden en is ongeveer 60 meter lang.
terug  
 
5) De Confederatie van Fomalhaut  
Lid sinds Deze neutrale sterrenstaat is slechts sinds kort lid.
Locatie Fomalhaut is de meest heldere ster in de constellatie Pisces Austrius (Zuidervis). Deze wordt op het zuidelijk halfrond gevonden tussen de constellaties Waterman en Kraanvogel.
Afstand tot de Aarde Fomalhaut is 24 lichtjaar van de Aarde verwijderd.
Soort levensvorm Twee soorten. Ten eerste, een rebelse menselijke groep van de Pleiaden, die eerst, ongeveer 250.000 jaren geleden, Formalhaut koloniseerden en die nu wonen op de derde en vierde planeet van Formalhaut. De tweede groep, een kleine dino/reptiel soort van Bellatrix in Orion, koloniseerden ongeveer 200.000 jaren geleden de tweede planeet in dit zonnestelsel. Deze twee groepen stichtten de Confederatie na een serie zeer vernietigende oorlogen, die ongeveer 20.000 jaren geleden beëindigd werden.
Fysieke kenmerken

De eerste soort menselijke wezens lijkt op het zogenaamde ‘Noordelijke’ ras van de ET’s en zijn meestal blond met zeer blauwe, hazelnootbruin of staalgrijze ogen. De mannen zijn gespierd en ongeveer 185 cm lang. De vrouwen zijn zeer volumineus en variëren van 168 tot 183 cm in lengte. Het tweede type is donker van huid en lijkt tanig met donker haar en bruine, grijze of zwarte ogen. Dezelfde afmeting en uiterlijk als het eerder genoemde ‘Noordelijk’ type.

De dino/reptiel soort is een bastaardvorm uit het oorspronkelijke sterrenstelsel Bellatrix in Orion. Zeer geschubd en benig. Bovenkant van het hoofd heeft een zeer grote kam. Grote rode of vaalgele ogen (zoals aardse reptielen) zijn groot en naar voren geplaatst, even boven en aan beide kanten van een zeer kleine neus. Mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het gezicht naar de andere kant lopen. Oren zijn niet aanwezig: slechts een rudimentair overblijfsel van 7,62 cm omcirkelt beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. Huid is geschubd als een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een kleine kam van benig materiaal loopt vanaf het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Zij zijn tweebenig. De dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. Voet bezit vijf tenen, die in kleine scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, de dikte van een krokodil, reikt tot aan de voeten. De man is vaak korter dan de vrouw.

Bijzonderheden Bekend om hun moed in alle wetenschappelijke uitdagingen. Zij maken nu deel uit van de eerste belangrijke Dienst van Wetenschap en Verkenning die, ongeveer 2 miljoen jaar geleden, naar Andromeda werd uitgezonden.
Taal De menselijke taal is welluidend, maar met een keelklank. De taal van de dinoreptiel-achtigen heeft een duidelijker keelklank.
Ruimteschepen De menselijke verkenningsschepen zijn eivormig, lijken op een waterdruppel wanneer die uit de kraan valt. De diameter van dit schip bedraagt van 18 tot 26 meter. Moederschepen lijken op een enorme, uit vele lagen bestaande sigaar en hebben een omvang van 30 tot 190 kilometer. De verkenningsschepen van de dinoreptiel soorten lijken op enorme kevers, ongeveer 30 km in doorsnee. Hun moederschepen lijken op een amoebe en zijn van 13 tot 140 kilometer in omvang.  
terug  
 
6) Sterrenstaat Mintaka  
Lid sinds Zeer recent; maakte voorheen deel uit van de Orion Liga.
Locatie Mintaka is de meest rechtse van de drie meest heldere sterren in de befaamde Riem van Orion.De andere twee zijn AlNitak en AlNilam.
Afstand tot de Aarde 233 lichtjaar
Levensvorm Een bepaald soort amfibieën komt het meeste voor; enkele reptiel/dino bastaardvormen leven onder hen.
Fysieke kenmerken Op veel manieren vertegenwoordigen de Mintakanen de kikvorsen en padden van de Aarde. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Zij zijn in het algemeen tweebenig. Hun huid, zacht en onbehaard, valt op door zijn iriserende kleuren, variërend van helder rood, oranje en groen tot geel en bruin. In afwijking tot de aardse amfibieën, puilen de ogen niet uít, maar zijn zeer groot, omwikkeld en helder rood, oranje of groengeel van kleur. De neus heeft twee kleine gleuven boven zeer dunne lippen. De neus is, geopend, zeer groot en lijkt op die van een kikker. De oren zijn twee kleine ronde cirkels aan beide kanten van het hoofd. Het hoofd is groot en is niet in verhouding tot de rest van het lichaam, terwijl de nek niet lijkt te bestaan. Het lichaam, armen en benen zijn zeer gespierd. Tenen en vingers zijn lang, dun, door zwemvliezen verbonden en zijn vier in aantal; de tenen hebben kleine klauwen. Mintakanen staan ook bekend door een serie van drie kleine dunne, met elkaar verbonden opstaande randen, die vanaf de rug omhoog lopen naar het hoofd.
Bijzonderheden Staan bekend om hun grote deskundigheid op het terrein van de psychologie en het manipuleren van het denken. Zij hebben een belangrijk instituut van wetenschappelijke kennis en grote bibliotheken van innerlijke wijsheid dat een periode beslaat van 15 miljoen jaren.
Taal Klanken zijn gevarieerd in toonhoogte, maar ook heel diep en met een keelklank.
Ruimteschepen Lijken bijna altijd op een paddenstoel; zoiets als het grote ruimteschip uit de film ‘Close Encounters.’ Verschillende afmetingen, van 15 tot 46 meter. Moederschepen zijn zeer groot, van bijna 160 tot 1600 km. De grootste zijn volledig zelfvoorzienend en worden gewoonlijk gebruikt op zeer verre ruimtereizen.
terug  
 
7) Pegasus Sterren Liga  
Lid sinds  3,78 miljoen jaren geleden. Oorspronkelijk een serie kolonies die, ongeveer 4 miljoen jaren geleden, gevestigd werden door de Sirius Regeringsraad.
Locatie De constellatie Pegasus is een grote cluster van meer dan 1000 sterren, gelegen tussen de sterrenbeelden Cygnus en Aquarius.
Afstand tot de Aarde Tussen de 50 en 545 lichtjaar.
Levensvorm Er zijn drie hoofdtypes van menselijke vorm. De eerste lijkt qua lengte en uiterlijk op de Sirius mens en heeft eenzelfde witte en blauwe huid. De tweede soort is een meer tenger menselijke vorm met een rode en oranje huid. De laatste is een bastaardvorm van de dinosaurus en het tweede menselijke ras.
Fysieke kernmerken

Het eerste type vertegenwoordigt dat van de originele Sirius B menselijke kolonisten: De mannen variëren van perfect gevormde gespierde lichamen tot kinderlijke lichamen en zijn van 198 tot 224 cm lang, met blond tot lichtbruin haar en lichtblauw tot groen gekleurde ogen. De vrouwen zijn iets korter en hebben óf een zeer bleekwitte óf een lichtbruine huid. De tweede menselijke soort lijkt enigszins op de eerste, qua lengte en/of lichaam, maar met twee uitzonderingen. Ten eerste is de huid evenals het haar, óf lichtrood óf donkeroranje gekleurd. Ten tweede hebben zij een soort kattenogen en de iris is óf rood óf donkerblauw. Deze groep kwam oorspronkelijk van enkele van de verder verwijderde sterren in de Lyra Constellatie.

Het derde bastaardtype heeft een soort geschubde huid met meer herkenbare kattenogen, die óf rood-bruin óf bleekgeel zijn. Het lichaam, benen, nek en armen zijn meer gespierd dan die van de mens en hebben een aantal dikke, op aderen lijkende kabels die over de hele lengte lopen. Iedere hand of voet eindigt in vier dunne, lange vingers of tenen, met een kleine klauw aan het eind.

Bijzonderheden De wezens van Pegasus staan bekend om hun moed als uitvinders, wetenschappers en diplomaten.
Taal Er zijn twee soorten gesproken taal. De een kent een lichte variatie in toonhoogte en is melodieus, terwijl de ander meer een keelklank bezit en ruw klinkt.
Ruimteschepen Drie typen schepen opereren in de omgeving of vlakbij de Aarde. Het eerste soort is een defensieschip, dat lijkt op een ronde gelijkzijdige driehoek. Iedere kant is ongeveer 22,5 meter lang. Het tweede type is een verkenningsschip, dat rechthoekig van vorm is met een gemiddelde diameter van bijna 26 meter. Het derde schip is een dubbele lensvormig atmosferisch commandoschip dat ongeveer 400 meter lang is.
terug  
 
8) De Procyon Sterrenstaat  
Lind sinds Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden. Vanaf de aanvang, ongeveer 3,8 miljoen jaren geleden, gevestigd door kolonisten van Sirius B, evenals door de Amfibie-Reptiel hybriden, die de galactische oorlogen in de Constellatie Schorpioen ontvluchtten.
Locatie Even boven de ster Sirius aan de avondhemel. De helderste ster in de Constellatie Canis Minor, de kleine Hond; Procyon is een tweelingster, waarvan slechts de binnenste of A-ster bewoonbare planeten bezit. Het Procyon-A sterrenstelsel kent zes relatief kleine planeten. De menselijke kolonie bezet de vierde planeet, terwijl de Amfibie-Reptiel kolonies op de tweede en derde planeet van het sterrenstelsel wonen.
Afstand tot de Aarde Ca. 11,3 lichtjaar van de Aarde verwijderd
Levensvorm Twee soorten intelligent leven. De eerste is een zuivere Lyra-Sirius menselijk soort. Zoals op Sirius-B, hebben zij óf blauwe óf witte huiden en zijn volledig bewust. Amfibi-Reptiel hybriden zijn een beetje langer dan de menselijke soort en hebben een groene, bruine of blauwkleurige huid.
Fysieke kenmerken De galactische mensen van Procyon zijn uiterlijk typisch van Lier-Sirius en lijken sterk op de aardse mens, met twee belangrijke verschillen. Ten eerste zijn de ogen veel groter en lijken levendiger; de kleur varieert van blauw tot groen en bruin. Twee kleinere oren zijn een beetje lager aan het hoofd geplaatst. Ten tweede, het schedeldak en de achterkant van het hoofd is vergroot om een grotere hersenomvang te kunnen huisvesten. Zoals andere Lier-Sirius mensen is de lengte van de humanoïden vergelijkbaar met die van de Aarde.. De Amfibie-Reptiel Wezens bezitten een soort hagedislichaam, dat bedekt is met een geschubde huid. Opvallende bruine, gele of rode ogen zijn ver van de zeer dunne gerimpelde neus geplaatst, die eindigt in twee kleine, op spleten lijkende neusvleugels. De ogen kunnen zich  onafhankelijk van elkaar bewegen. Oren zijn ovaal van vorm en een kleine 5 cm groot en zij bevinden zich net even achter ieder oog. De mond is een kleine spleet, dat van het ene oor naar het andere loopt. Het bijna ronde hoofd is goed geproportioneerd in verhouding tot de rest van het lichaam. Kleine, duidelijk te onderscheiden nek. Een zeer gespierd lichaam en aanhangsels. Vier dunne, nagelloze vingers. Drie lange tenen die in een scherpe klauw eindigen. Zeer kleine staart, die lijkt op een knobbel aan het eind van de ruggengraat.
Bijzonderheden Staan bekend als enthousiaste onderzoekers en erkende wetenschappers. Hebben de meest succesvolle expedities geleid naar vroegere onbekende delen van deze en andere melkwegstelsels.
Taal De taal van de menselijke soort is gevarieerd in toonhoogte, met weinig keelklanken. De taal van de Amfibie-Reptiel typen is zowel gevarieerd in toon als ook met keelklanken.
Ruimteschepen De verkenningsschepen lijken óf op grote tranen óf op een grote kever en de grootte varieert tussen bijna 14 tot 61 meter. Moederschepen die bestemd zijn voor verre ruimtereizen, lijken op óf enorme sneeuwvlokken of op zeer grote kwallen en zijn van 161 tot 6440 m in lengte.
terug  
 
9) Sterrenstaat Tau Ceti  
Lid vanaf Bijna 2,5 miljoen jaren geleden. De op een beer gelijkend zoogdierwezen (de oorspronkelijke bewoners) gaven toestemming tot de vestiging van een menselijke kolonie van de Constellatie Hercules op de vierde planeet in hun sterrenstelsel, ongeveer 2,4 miljoen jaren geleden.
Locatie De ster Tau Ceti in de Constellatie Cetus (de Walvis)
Afstand tot de Aarde 11,9 lichtjaar
Soort levensvorm  De ‘intelligente’ bewoners zijn een galactische menselijke soort en een op een beer gelijkend zoogdier.
Fysieke kenmerken

De galactische humanoïden zijn nauw verwant aan het menselijke soort van de Constellatie Hercules. Drie hoofdkleuren: bruin (inclusief een koperkleur), rood en groen (licht en donker). Mensen met een bruine huid hebben lichtbruin tot kopergekleurd haar, of zwart tot roodoranje kleurig. Ogen variëren van groen en blauw tot bruin en grijs. De groen getinte mensen hebben lichtgroen tot blond of bruin haar met groene, hazelnootbruine of staalblauwe ogen en hebben ongeveer dezelfde lengte als de bruingekleurde mensen. De roodgekleurde mensen hebben rood, oranje of blonde haren met rood, bruin of donkerblauwe ogen en hebben ook dezelfde lengte als de twee andere menselijke types.

De zoogdieren die op een beer lijken zijn enorme behaarde Wezens met kleine behaarde staarten en ongeveer dezelfde lichamen als een beer, die bedekt zijn met een bruine, zwarte of blonde vacht. Het hoofd lijkt op die van een beer, maar heeft een kleinere snuit. De tanden lijken eerder op die van de mens dan die van een aardse beer. Ogen bevinden zich aan de voorkant, zoals bij mensen, en zijn bruin, blauw of zwart. De oren aan de zijkanten van het hoofd, lijken op de oren van de aardse beer. Hoog ontwikkelde intelligente Wezens lopen op twee benen, vandaar dat hun zwaartepunt hoger ligt dan bij de aardse beren. Twee gespierde armen met op poten lijkende handen hebben vijf korte en stevige klauwachtige vingers. Zeer gespierde benen eindigen in zeer korte voeten met vijf stevige tenen. De lengte varieert van 274 tot 366 cm.

Bijzonderheden Staan bekend om hun vermogens tot het ontwerpen van enkele van de meest geavanceerde schepen van de verkenningsvloot van de Galactische Federatie. Hebben ook enkele van de beste piloten en navigators van de melkweg.
Taal De menselijke taal heeft een sterke keelklank, zoals Duits of Arabisch. De taal van de beerachtigen is ongeveer hetzelfde, maar dieper en met een nog sterkere keelklank.
Ruimteschepen Verkenningsschepen zijn enorme, diamant- en bloedcel vormige schepen van ongeveer 61 tot 76 meter lengte. Moederschepen zijn in het algemeen de commandoschepen van de verkenningsvloot van de Galactische Federatie. Zij lijken op een serie van talrijke lagen bloedcellen in groepen van 20 tot 50 cellen en variëren van meer dan 6 tot bijna 71 kilometer in grootte.
terug  
 
10) Albaran Zevenster Alliantie  
Lid vanaf a) 3,5 miljoen jaren geleden, d.w.z., de Aurorion Planeten Unie, rond de binnenste drie sterren. Daarvoor werkte die samen met van het Andromedanevel Sterrenstelsel afkomstige kolonisten.
b) De Hovron Planeten Unie, rond de drie buitenste sterren, is volwaardig lid sinds 3 augustus 2012.Hiermee is thans het complete stelsel lid en werkt locaal samen in de Albaran Zevenster Alliantie.
Locatie

Vanaf de Aarde gezien, achter het centrum van onze Melkweg, in een stelsel van zeven sterren met thans 12 bewoonde planeten. Herstel en rekolonisatie van alle door oorlogsgeweld verwoeste werelden volgt over enkele eeuwen. Deze constellatie telt na voltooiing van deze projecten minstens 20 fysiek bewoonde hemellichamen.

Afstand tot de Aarde 35.000 lichtjaar
Soort levensvorm

Humanoïden (planeten 1, 2 en 4 van ster 1).
Aurorianen (humanoïde-reptiloïde-hybride) (planeet 3 van ster 1).
Reptielwezens – een groenachtig en een oranjeachtig soort – (planeten rond de sterren 5, 6 en 7).
Alle beschavingen rond de sterren 2 en 4 zijn tijdens de Grote Albaran Oorlog uitgeroeid.
Hiermee zijn vier rassen humanoïde-aap-hybriden en alle violetachtige reptielwezens uitgestorven.Sterren 2 en 4 bevatten paradijswerelden. Ster 3 bevat altijd al uitsluitend niet-fysieke werelden.

Fysieke kenmerken De vier humanoïde rassen hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.
Al ontbreken snor- en baardgroei volledig en zijn hun lichamen slechts licht behaard.
De ogen zijn iets groter. De oren zijn iets kleiner en ronder en lager ingeplant.
Het negroïde en het oriëntaalse ras (planeet 1) zijn iets korter dan de aardse mens.
Beide andere rassen (planeet 2 mediterraan, planeet 4 noordelijk) zijn iets langer.

Aurorianen zijn ontstaan in een gedeeltelijk mislukte actie van groene reptiloïden om hun DNA te combineren met dat van – kort daarop uitgeroeide – primitieve humanoïden.
Aurorianen zijn plomp gebouwd, vooral hun onderbenen. Lichaamslengte 160 – 190 cm. De vrouwen zijn iets kleiner en fijner gebouwd. Aurorianen hebben evenveel vingers en tenen als de aardse mens. Zeer slappe neus en oren zodat ze geen bril kunnen dragen. Ronde ogen met zonnestraalachtige wenkbrauwen en wimpers. Zeer brede onderkin.
Doffe, lichtgrijze, soms wat groenige huid. Gemêleerd grijs haar – ook de kinderen – meestal in een Romeins kapsel, de vrouwen soms in een knoet. Traditioneel dragen ze laarzen en overalls in de kleuren kaki, grijs, lichtblauw of legergroen. Tegenwoordig steeds meer aardse, modieuze kleding en bont geverfde kapsels, vooral de vrouwen.

Beide soorten reptielwezens zijn niet onderling te kruisen. Behalve hun kleuren, hun wat schubbige rugzijde en het feit, dat een minderheid een lange staart heeft, zijn ze zowel qua uiterlijk als qua karakter opvallend menselijk. Van belang is, dat er primitieve humanoïden zijn gereïncarneerd naar de reptielwezens. Evenals naar de zuivere humanoïden in het Albaran Zevenster Stelsel. En dat er incarnatielijnen bestaan vanuit reptielwezens naar mensen op Aarde. Zo ook vanuit de humanoïden.
Zij werken vriendschappelijk samen met de Aurorianen, maar hebben weinig affiniteit met hun moderne technologieën. Daarom houden ze hun eigen planeten expres zo primitief mogelijk. Zij schenken hun aandacht liever aan kwesties als natuurlijke verbondenheid, spiritualiteit, tantra en filosofie.
Bijzonderheden

Vanwege hun beperkingen, kunnen Aurorianen uitsluitend naar hun eigen soort incarneren en zich onderling voortplanten. Ook zijn ze nauwelijks in staat tot het voelen van emoties en spiritualiteit, maar ze zijn thans aan het evolueren. Dit gemis wordt ruim gecompenseerd door hun gezonde verstand en hun rechtvaardige, tolerante, gastvrije instelling.
Verder zijn zij buitengewoon intelligent, efficiënt, perfectionistisch en milieubewust.

Ze hebben een uitstekend geheugen en taalvaardigheid en zijn meester-imitators.
De planeet Aurorion staat bekend om haar majestueuze architectuur, haar volledig geïntegreerde en geavanceerde informaticasysteem en haar magneetinductietreinen, die topsnelheden van 100.000 km/uur kunnen bereiken en in de steden hun weg vervolgen als metro en lage vloer tram.

Ook de reptielwezens blijken over fabelachtige technologieën en een thans hoogstaande samenleving te beschikken.Sinds hun toetreding tot de Federatie, leven ze, samen met de andere Albaran bewoners, intens mee met de in gang zijnde transformatieprocessen op Aarde. Hiermee heeft dit stelsel zich bij onze andere sleutelstelsels gevoegd.

Taal

De drie talen van de humanoïden zijn onderling sterk verwant, evenals met veel aardse talen en met het Andromedo-Galactisch, de officiële voertaal van onze Melkweg en van de Andromeda Melkweg. Ze klinken enigszins als Italiaans of Sanskriet.

Het Auroriaans vertoont deze verwantschap in mindere mate, mede dankzij het feit, dat de Aurorianen deels afstammen van en korte tijd hebben samengewoond met de kort daarop uitgeroeide primitieve humanoïde levensvorm. Auroriaans klinkt opvallend dof en sonoor. Op de K na zijn alle medeklinkers stemhebbend. De klanken doen veel denken aan die in het Nederlands. Er zijn geen dialecten. Opvallend is, dat de vrouwen de taal iets verfijnder en minder dof uitspreken.

De reptielwezens behoren tot een geheel aparte taalgroep. Ze werken met een fraai semifonetisch schrift.De Aurorion Unie en de Hovron Unie zijn begonnen met alle mogelijke uitwisselingen en ontwikkelingsprojecten.

Ruimteschepen De humanoïden hebben geen eigen ruimteschepen, maar zijn welkom in die van de Aurorianen, die ze als afscheidsgeschenk hebben gekregen van de Andromedanen.
Alle ruimteschepen in Albaran Zevenster Stelsel werken op nulpuntenergie en benaderen de lichtsnelheid.
Ze worden uitsluitend gebruikt voor transport binnen het stelsel zelf. Voor verdere reizen kunnen de bewoners terugvallen op technologieën van het Galactische Bestuur. Het standaard Auroriaanse ruimteschip is goudkleurig, met een vierkant grondvlak van 10 m en een doorzichtige koepel in de vorm van een halve bol. Exemplaren met een cirkelvormig grondvlak van 2 m – voor maximaal vier personen – worden voornamelijk gebruikt door de burgerservicedienst en door storingsmonteurs. Een handvol schepen tot honderden meters breed worden gebruikt voor bijzondere transporten.
De reptielwezensreptiloïden hebben, al miljoenen jaren, gigantische vloten van zwarte, driehoekige ruimteschepen van circa 12 m breed, oorspronkelijk bedoeld als gevechtstoestellen.
terug  
 
11) Plejaden Zevengesternte  
Lid vanaf ?
Locatie Open sterrencluster in het sterrenbeeld Taurus
Afstand 440 Lichtjaar
Soort levensvorm Humanoïden, maar veel langer dan de Aardse mens. Zij noemen zichzelf: Ramtha, wat 'wij' betekent.
Fysieke kenmerken Deze mensachtigen worden vaak beschreven als 'lang en blauw,'maar ook als: 'brengers van de dageraad.'
Bijzonderheden De Plejadiërs monitoren de Aarde al eeuwenlang en beschouwen zich niet alleen als de hoeders van het menselijke Aardse ras, maar ook als de beschermers van het Sol zonnestelsel. Zij hopen vurig dat wanneer de Aarde lid wordt van de Galactische Federatie, wij ervoor zullen kiezen ons aan te sluiten bij het Plejadische Zevengesternte. Zij zijn zelfs bereid, als wij daarmee instemmen, op termijn hun hoofdstad Trehuas te verplaatsen naar wat zij Terra noemen.
Taal Omdat deze beschaving al zolang bestaat is hun eigen oorspronkelijke taal geleidelijk geëvolueerd. De Plejadiërs worden beschouwd als de tolken van dit deel van het universum; hun eigen taal wordt aangeduid als een zustertaal van het Andromede-Galactisch.
Ruimteschepen De Plejadiërs hebben geen eigen ruimteschepen maar maken meestal gebruik van de logistieke kwaliteiten van de Myrex beschaving.
terug