Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio

 

 

Buitenaards; vreemd maar toch vertrouwd

door Micha W. Beuger

www.buitenaards.net/
Buitenaards leven

Bestaat er wel leven buiten onze planeet? En waarom zouden wij ons bezig houden met buitenaardse beschavingen, terwijl wij bijna omkomen in onze eigen problemen? De officiële wetenschap heeft nooit keiharde aanwijzingen gevonden voor leven op andere werelden. Maar onze religies bevatten veel verslagen van tussenkomst door hogere wezens, die elders verblijven.
Ons Universum telt circa 100 miljard melkwegstelsels; onze Melkweg telt minstens 100 miljard sterren, met ruim 4.000 fysiek bewoonde planeten. Wonderlijk genoeg weten bijna al die bewoners van het bestaan van andere beschavingen af. Ofwel omdat zij zelf die met hun ruimteschepen bezoeken, ofwel – in het geval van (expres) primitievere samenlevingen – vanwege de  bezoeken die zij ontvangen. Bijna al deze fysieke werelden, plus de ontelbare niet-fysieke, zijn lid van onze Galactische Federatie, die wordt bestuurd door hogere, onsterfelijke wezens. Al die buitenaardsen kennen onze Aarde en leven intens met ons mee. Velen hebben zelfs Engels geleerd om te zijner tijd zelf met ons te kunnen communiceren. Goddelijke wezens als Jezus en Boeddha zijn daar bijna kind aan huis. Sommige hoogtechnologische planeten – ook die met totaal niet spiritueel ingestelde bewoners – beschikken zelfs over uitgebreide holo-video’s van hun beider aardse levens.

Aangezien onze Melkweg een doorsnede heeft van 100.000 lichtjaar, is snelle communicatie tussen al onze werelden met uitsluitend fysieke technologie onmogelijk. Hogere wezens kunnen echter ook dematerialiseren, rematerialiseren, inter-dimensionaal reizen en informatie uitwisselen. Het Galactische Bestuur speelt alles overal door. De schepping volgens Genesis betreft eerder een snelle rekolonisatie van de na de zoveelste ramp woest en ledig achtergebleven Aarde. Helaas ging het binnen korte tijd opnieuw fout. Het paradijs degenereerde. Sindsdien verkeert de mensheid in een hopeloos isolement en collectieve krankzinnigheid. Onze religies zijn onbeholpen pogingen om die pijnen enigszins te verzachten en ons bewustzijn nog iets te verruimen, maar het echte werk moet nog beginnen. Onze liefhebbende ruimtebroeders en –zusters willen zich al heel lang met ons herenigen. Wij zijn namelijk zelf van oorsprong buitenaards. Jazeker, onze mythologieën spreken ook over dierachtige goden, maar onze Melkweg wemelt van de wezens, die nauwelijks van de aardse mens zijn te onderscheiden. Vorig jaar oktober was het bijna raak: spectaculaire manifestaties met gigantische ruimteschepen. Deze evenementen werden in kleuren en geuren aangekondigd, maar – in alle mildheid – tegengehouden door ons Galactische Bestuur, omdat de tijd er nog niet rijp voor was.


Website

Mijn website Buitenaards is nog lang niet klaar. De illustraties komen als laatste, want omdat wij niet op andere werelden kunnen fotograferen, moeten we zelf tekenen. Deze nieuwe site is niet bedoeld als zieltjes winnerij, maar als een handvol puzzelstukjes; hopelijk volgen er binnenkort nog veel meer, die ons kunnen helpen om een meer waarheidsgetrouw totaalbeeld van onze kosmos te verkrijgen. Hoe ben ik aan al die informatie gekomen? In de eerste plaats door herinneringen aan andere levens. Op Aarde loop ik al aardig lang rond. Ik heb incarnatielijnen naar een geslachtsloos elfje in Lemurië en naar de Egyptische zonnefarao Echnaton. Maar mijn scherpste herbelevingen komen van de in het Solaris zevensterstelsel gelegen vredesplaneet Mansira en van mijn – overigens verwoeste – paradijselijke thuisplaneet Šolám. Daarover schreef ik in mijn eerste boek – toen nog onder het pseudoniem Ted Zolàr – Zonnenkinderen en kosmische vrijheid. Ook heb ik sporadisch gechanneld.

Maar de voornaamste informatiebron voor mijn website Buitenaards is: waarneming buiten ruimte en tijd. Dit vermogen is vrij aardig wetenschappelijk onderzocht. Bijna alle mensen schijnen dit te kunnen ontwikkelen. Ik heb het gebruikt bij het vervaardigen van de vele pagina’s over de hoogtechnologische planeet Aurorion. Aurorion is de derde planeet van de eerste ster van het Solaris zevensterstelsel, op 35.000 lichtjaar van de Aarde, aan de andere kant van de kern van onze Melkweg. Aurorianen zijn een uniek volk, met overwegend menselijke, maar ook reptielachtige genen. Dankzij gedeeltelijk mislukte genetische manipulatie, missen zij veel van de ons welbekende emoties en paranormale vermogens. Ook kunnen zij, tot nu toe, alleen nog maar naar hun eigen soort reïncarneren. Ik ken dan ook geen vorig leven op Aurorion, maar ik heb die planeet destijds, vanuit mijn thuisplaneet Šolám – de tweede planeet van de tweede ster van het Solaris zevensterstelsel, eenmalig bezocht. De daarbij bekrachtigde vriendschap ontstijgt grenzen van ruimte, tijd en ras. Bovendien ben ik dol op technologie, vandaar. Hobbyisme, moet kunnen, toch?

Aurorion – in hun eigen taal Ahurim (spreek uit: Ahhóéhrimm) – is al miljoenen jaren een vreedzame, relaxte, milieuvriendelijke planeet. Op mijn nieuwe site maak je daar uitbundig kennis mee. Met het miljoenen jaren oude, sindsdien vrijwel ongewijzigde, fraaie granieten koninklijke paleis – Ràbodin – in de hoofdstad Ahúrabad. Eveneens met hun spoorsysteem, dat ik bij deze gelegenheid vergelijk met ons zojuist geopende hogesnelheidstreintracé van Amsterdam Centraal via Schiphol naar Rotterdam Centraal. De aanleg daarvan heeft vele jaren geduurd. Op Aurorion zou dit – toegegeven dat van bestaande stations wordt uitgegaan – maximaal 12 dagen hebben gevergd, dankzij prefabricage. NS-Hispeed  rijdt deze rit voorlopig een paar keer per uur in ongeveer drie kwartier. Aurorianen zouden elke drie minuten een trein inzetten, die daar amper 8 minuten over doet, met een tussenstop van slechts 15 seconden op station Schiphol. Auroriaanse treinen zijn opvallend laag en smal. Ze werken op magneetinductie en bereiken een topsnelheid van 1050 km/h, dus net onder de geluidsbarrière. Treinvloer, perronvloer en trottoir bevinden zich exact op hetzelfde niveau, want het voortstuwingsmechanisme van elke trein hangt in een halve meter diepe ondergrondse goot als van een bobsleebaan.  In de steden zweven ze door als metro, zoveel mogelijk gewoon over straat of net onder het geheel doorzichtige trottoir door. In de stations klappen de doorzichtige zijwanden op, zodat zowel links als rechts kan worden in- en uitgestapt.

Vanaf onze Aarde vergt een reis naar Mars minstens een half jaar. Met een grote omweg in een raket met primitieve verbrandingsmotoren. En dat voor miljarden euro’s. Auroriaanse ruimteschepen reizen gratis op nulpuntenergie kaarsrecht naar Mars. In hoogstens 20 minuten.

Op automatiseringsgebied scoort onze Aarde hoog boven ons galactische gemiddelde. Binnen maanden tot jaren evenaren wij onze galactische kampioen Aurorion. Waar zij honderdduizenden jaren over hebben gedaan, bereiken wij in slechts enkele tientallen jaren. Zijn wij op dit terrein soms door buitenaardsen geïnspireerd? Zeer recente aardse technologie: oledlampen, allang in gebruik op Aurorion, als opvolger van de ledlamp. Panelen met gelijkmatig, sterk licht in diverse kleuren, tevens als beeldscherm en als venster te gebruiken. Mobieltjes op onze Aarde krijgen steeds meer functies. Die op Aurorion werken trouwens op onschuldige straling zoals het infrarood van onze afstandsbedieningen. Extra functies van de afstandsbediening op Aurorion: fietssleutel, rijbewijs, huissleutel, bedrijfstoegangspas, betaalpas, boekhoudsysteem, boodschappenscanner – je krijgt ook waarschuwingen over voedselallergie en incompatibiliteit bij bijvoorbeeld veganisme –, reisplanner, universeel navigatiesysteem, museumgids, identificatiepas, etc. Alle informatie bevindt zich op diverse punten in het wereldwijde computersysteem, dat onderling is verbonden via een glasvezelachtig netwerk. Dat houdt van alle inwoners en toeristen onder andere alle bevoegdheden en medische gegevens bij.

Binnenkort kunnen wij allemaal meegenieten van duizenden buitenaardse culturen. Op naar de aanstaande kosmische familiereünie!