Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations Korte verhalen/shorts Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love Gedichten/poems Portfolio
 

Ontwaken van het Elementaire Bewustzijn

Een kritieke en tijdige boodschap van de Sterre Ouderen
Aluna Joy Yaxkin - september 2005
www.AlunaJoy.com

Vertaling: René KleverRecente gebeurtenissen zijn een aanwijzing dat een nieuwe stap naar jullie evolutie, bekrachtiging en bewustwording genomen is. En daarom is het tijd geworden om jullie over de elementen te vertellen. Met de recente overstroming in de VS, de tsunami golven in Azië, toegenomen vulkaan en aardbevingsactiviteit, en zelfs toegenomen terroristen aanvallen, wordt het tijd om te begrijpen wat jullie aandeel hierin is, en wat jullie kunnen doen als medescheppers. Het is tijd dat jullie begrijpen dat alles gebeurt met een reden. Alles maakt deel uit van een goddelijk plan voor perfectie, zelfs als het er aan de buitenkant heel anders uitziet. Alles heeft een oorzaak. Die oorzaak wordt gevonden in het niveau van bewustzijn.

We kennen allemaal het werk van de Japanse wetenschapper Dr. Masaru Emoto, dat bewijst dat wanneer het water gezegend wordt, het reageert en zijn moleculaire structuur verandert naar een meer harmonieuze toestand. Het is evenzo te bewijzen dat negatieve energie het water ook kan beïnvloeden. JA? Omdat jullie nu dit feit kennen, opent het een hele nieuwe dimensie in jullie wereld. Jullie kunnen nu het bewustzijn van het water sturen! Maar we willen jullie vertellen dat het veel meer is dan dit.

In feite komen de andere krachten van de natuur (vuur, aarde en lucht) nu ook meer tot leven met bewustzijn net als het water. Deze elementen hebben altijd al bewustzijn gehad, maar nu kunnen jullie dit potentieel besturen. Hoe meer je bewust bent van dit feit, hoe meer de elementen tot leven komen. De poort in evolutie die de 4 elementen bewust bestuurbaar maakt is geopend. Dit verandert alles. Wat dit betekent is dat deze natuurlijke element krachten nu in staat zijn om te reageren op jullie bewustzijn. Negatieve energie of positieve; dat is aan jullie.

Waar we over willen praten is de projectie van negatieve energie, en dit is wat er op jullie planeet gebeurt op dit moment. We willen jullie laten zien wat jullie eraan kunnen doen. We willen jullie laten zien waarom dit op den duur een zeer goede zaak is!

Een voorbeeld . . . Negatieve projecties, gestuurd van een mens naar een ander, kan de ontvangende persoon op een negatieve manier beïnvloeden, omdat hun lichaam voor het grootste deel uit water bestaat. Maar het kan alleen invloed op hun hebben in gebieden die kwetsbaar zijn. En dus maakt het de ontvanger bewust van de fysieke, emotionele of spirituele zwakke plek. Het geeft de ontvanger een unieke mogelijkheid om dat aspect van hun leven te helen.

Als de negatieve energie dan verstuurd is, wil het een plaats vinden die voelt als thuis. Gelijke energie wordt aangetrokken door gelijke energie. Degene die de negatieve energie uitstuurt heeft nu juist zijn energieveld verzwakt en is nu kwetsbaar voor een aanval. Hoe meer negatieve energie zij uitsturen hoe meer dat er naar ze terug komt. Dus moeten jullie een zware prijs betalen voor het gebruiken van negatieve energie. Dit creëert een vicieuze cirkel waarin de negatieve energie maar rond en rond blijft draaien. Dit is waarom sommige mensen schijnbaar nooit uit de negatieve patronen kunnen komen waar ze in verkeren, omdat zij hetzelfde blijven aantrekken net zolang tot zij zich ervan bewust worden en dan pas kunnen zij eruit schuiven. Dit is evolutie! Klinkt logisch hè?

"Al je gedachten, gevoelens, waarnemingen, gesproken woord en verrichte werkzaamheden klinken na in het universum........" -- Swami Muktananda

Wat gebeurt er nu als een land negatieve energie stuurt naar een ander land? Wat zou er gebeuren? Het ontvangende land zou geraakt worden in zijn geografisch/energetisch meest kwetsbare locaties door de universele wet van aantrekking. Ook zullen gevoelige mensen in die landen beïnvloed worden. Alweer . . . Gelijksoortige energie trekt gelijksoortige energie aan.

Energetisch kwetsbare locaties zijn plekken op aarde waar het land lage trillingen heeft, of waar het misbruikt is door misdaad, drugs, geweld, lagere chakra energie en algemeen misbruik zoals vervuiling. Het kan een plek zijn die depressief aanvoelt, of je kunt je moe of zwaar voelen als je er bent. Er zijn ook natuurlijk voorkomende geografische kwetsbare plekken op Aarde. Deze kunnen vlakbij actieve vulkanen en scheurlijnen zijn, en land zijn dat laag is of onder de zeespiegel.

Als er negatieve energie gestuurd wordt naar een heel land of continent, dan zullen deze geografisch en energetisch kwetsbare locaties de eerste plaatsen zijn waar de bewust gestuurde elementen naar toe gaan. Deze locaties zijn ontvankelijk voor wat we mogen beschouwen als negatieve gebeurtenissen of bewust opruien van de elementen.

Als een gebied zowel geografisch als energetisch kwetsbaar is tegelijkertijd, dan zullen de elementen dit gebied eerst schoonmaken. Bijvoorbeeld New Orleans, alle 4 de elementen kwamen in het spel omdat het land tegelijkertijd geografisch en energetisch misbruikt was. De wind woei, het water rees, de aarde bewoog en het vuur brandde. Gestuurde natuurlijke element krachten rezen op om de energetische disharmonie schoon te maken op die locatie. Velen die deze gebeurtenis moesten verduren hadden harde lessen te leren. Niet luisteren naar de waarschuwingen van de elementen en je leven riskeren om je goederen te beschermen, is de prijs niet waard die ervoor betaald moet worden.

Als eenmaal negatieve energie uitgezonden is, kan dat niet teruggedraaid worden. Het is net als je iets kwetsends zegt tegen iemand, dat je het niet meer terug kunt nemen. Het is gezegd. De elementen zullen en gaan de gestuurde energie uitwerken. Maar hier is het goede nieuws. Nu dat je dit weet, heb je de mogelijkheid om de elementen te sturen, en de elementen zullen snel en efficiënt voor je werken.

Vele landen in jullie wereld hebben veel negatief karma veroorzaakt door het scheppen van energetisch kwetsbare gebieden door het gebruik van atoom bommen, terroristische aanvallen, onterechte oorlogen en een algemeen en continu misbruik van macht. Dit heeft duizenden, zelfs miljoenen vijanden gecreëerd die negativiteit projecteren door hun gedachten. Vele landen worden gebombardeerd door negatieve energie op een dagelijkse basis, en gevoelige mensen daar voelen de druk ervan. Deze energie wil en gaat zeker de geografische en energetisch kwetsbare gebieden schoonmaken. Is dit niet GEWELDIG? De elementen zullen en gaan de planeet schoonmaken. Het is allemaal in goddelijke orde en maakt deel uit van een universeel plan voor het leven om te evolueren voorbij een dualistische wereld.

Maar nu komt de verantwoordelijkheid die samengaat met deze nieuwe stap in de evolutie. Nu is het tijd om tot actie over te gaan. Gooi de afstandsbediening weg, stap uit je stoel, stop met kijken naar de wereld, en maak er weer deel van uit. Onthoud dat je een krachtige schepper bent in deze wereld. De machthebbers weten hoe ze je schuldgevoel moeten gebruiken, schaamte en angst nemen je in bezit, zodat jij niet de wereld schoon kunt maken. Als je huilt over je verliezen en in schok verkeert, dan kan je gebruikt worden. Laat je verdriet je niet zwak maken. Laat niet de angst je stem wegnemen in deze zeer krachtige tijd. Het is tijd om tot actie over te gaan . . . op een POSITIEVE MANIER.

De Ouderen weten dit al een tijdje . . . maar nu is het tijd om deze waarheid naar buiten te brengen in jullie tijd en wereld waarin jullie leven. Jullie werken al met water om de planeet schoon te maken van alle disharmonie. Ga nu een stap verder. Werk nu met LUCHT, AARDE, VUUR en WATER. Alle elementen staan tot jullie beschikking . . . niet alleen water. Hier is een probleempje de je in het plan gezien kan hebben. Herinner . . . Gelijksoortige energie trekt gelijksoortige energie aan. Dit is nog steeds waar. Dus als je positieve energie uitstuurt naar de elementen, zullen die naar plaatsen gaan die voelen als thuis . . . positieve plaatsen. Als prachtige en harmonieuze energie uitgestuurd was, dan zal het naar plaatsen gaan die al harmonieus zijn en zal de invloed gaan met zachtaardige harmonieuze elementen. Een zacht regentje, een koele bries, en lekkere zon en een overvloedige Aarde.

Dus hoe heel je nu de negatieve gebieden van jullie planeet, en help je degenen in nood? Allereerst moet je de positieve gebieden op de Aarde onderhouden, de tuinen van Eden zogezegd, om een thuis te geven aan diegenen die al hun negatieve patronen doorbroken hebben en ze te helpen een hogere frequentie te onderhouden. Op die manier zijn ze niet meer kwetsbaar voor negatieve projecties. Hoe meer er evolueren op deze manier, hoe minder plaatsen de gestuurde elementen hebben schoon te maken. Deze vele tuinen van Eden, die je gaat verankeren, zullen groeien en groeien, en verspreiden over de planeet. Dit zal de omgevingen verminderen die kwetsbaar zijn voor de kracht van de elementen die we nu beginnen te zien.

Om negatieve gebieden op jullie Aarde direct te verschuiven is riskant. Om de strijd aan te gaan met de negatieven in jullie gebied zal niet de juiste resultaten aantrekken. Er is een andere manier, en dit is hoe. Jullie moeten je bewust zijn van het gebied van negativiteit dat schoongemaakt moet worden, maar tegelijkertijd geen energie aan de negativiteit geven. Jullie moeten dromen of je voorstellen hoe de plaats of persoon er perfect uit kan zien. Zie het water puur, de lucht helder, de aarde stralend en het vuur rechtvaardig. Als je de negativiteit ziet in een plaats of persoon en probeert dat negatieve te helen, zou je alleen negativiteit doorspekt met oordeel en wat goede intenties kunnen projecteren. En dat zal jouw energie weer neutraliseren en ineffectief maken en zal een complete verspilling van je tijd zijn. Dit is ook waarom bidden en affirmaties doen niet meer voor jullie werken. Stop met willen, stop met hopen. Jullie moeten het allemaal in een perfecte staat ZIEN. Jullie moeten blind worden voor het negatieve, en alleen perfectie daarvoor in de plaats zien. Jullie moeten je bewustzijn gaan beheersen zoals een meester dat doet. Maar wees van de voren gewaarschuwd . . . de noodzakelijke schoonmaak van de Aarde zal alleen versneld worden door jullie werk. Dat is waarom wereldwijde vredesmanifestaties en gebeden schijnbaar geweld activeren wat daarna gaat plaatsvinden. Als jullie ons niet geloven, dan kijken jullie maar eens naar de geschiedenis. En onthoud dat jullie deelname in het schoonmaken van de Aarde en de mensheid deel uitmaakt van het goddelijke plan. Jullie leven al in een hogere frequentie, zelfs als dat nu nog niet zo voelt. Het is niet de tijd om terughoudend te zijn, of om het proces te vertragen. Het is een tijd om positieve actie te ondernemen.

Spoedig . . . zal er nog maar een enkel negatief wezen staande overblijven, en zijn/haar laatste negatieve gedachte zal hun doen verdwijnen . . . En dit, vrienden en familie van de Aarde . . . Dit IS de verschuiving van de Eeuwen.