Vers van de pers

Hot off the press

Naar de Portaalpagina

To the English language Homepage

Running Fox Creatieve Diensten Laatste wijziging: Thursday, December 22, 2016

Cover

Verbonden in Harmonie en Eenheid

Ginie Abbring Hingst

Verschenen in december 2016 bij uitgeverij Running Fox Crea.

Voor deze nieuwe uitgave heb ik zowel de redactie mogen voeren als optreden als uitgever, wat ik met veel plezier heb gedaan. Deze frisse nieuwe uitgave is beging december 2016 verschenen. Ik beveel het van harte aan voor de liefhebbers van korte inspirerende gedichten.

De auteur zegt hier zelf over:

Tijdens een keerpunt in mijn leven kwam er een wending op mijn levenspad. Het werd een weg van inkeer, rust en innerlijke groei, waardoor er behalve genezing, ook vele inzichten zijn ontstaan. Deze ontwikkeling diep in mijzelf, verbonden met de Bron en de stilte in mijn hart, gaf me licht en inspiratie om verder te gaan. Van hieruit vormden deze inspirerende gedichten zich, waardoor een schat aan inzichten aan het Licht is gekomen. Mijn Gedichten willen inspiratie geven. Ze komen bij je binnen en raken je Hart wat jou in vervoering brengt en inzicht, moed, kracht en inspiratie verschaft. Door het lezen en de woorden achter de woorden op je te laten inwerken ontmoet je de diepere betekenis van het leven die aan de ziel wordt meegegeven voor ontwikkeling van het Bewustzijn.

Zijn en bezieling

Als E-book verschenen in september 2016; paperback: eind oktober 2016

Met veel plezier kondig ik hierbij het verschijnen aan van mijn nieuwe boek: Zìjn en Bezieling in 6 motivaties. Alle relevante gegevens zijn hier te vinden.

Het boek is onderverdeeld in een 6-tal motivaties, waarbij elke motivatie een hogere trilling, een hogere energie, frequentie als je wilt, in zich draagt dan de voorgaande. We beginnen met de aanvankelijk zeer aardse wederwaardigheden van Jan-Jaap van Deelen, gaan vervolgens op reis en daarna op avontuur met Mara Oldenburg. Daarna komen enkele vingerwijzingen aan bod en vijf verhalen over incarnaties waarin ikzelf een rol zou hebben gespeeld. De titel van de laatste motivatie: ‘Vanuit een hoger perspectief gezien,’ zegt misschien al genoeg. De hoofdstukken die hier geboden worden zijn door mij geschreven. Maar dan uitdrukkelijk met behulp van een diepe tranceachtige inspiratie die me werd aangereikt door een vijftal zielen met wie ik tijdens dit of gedurende een vorige incarnatie op deze aarde heb vertoefd.

Tussen ‘Avontuur’ en deze zes Motivaties liggen een fors aantal vertaalde en geredigeerde boeken. Werk van anderen, maar waaraan ik met veel plezier en toewijding mijn steentje heb mogen bijgedragen. Als je interesse daarvoor hebt en misschien zelf wel een boek, een workshop of ander werk door mij zou willen laten vertalen en/of redigeren, verwijs ik je kortheidshalve naar de daarvoor bestemde webpaginas:  http://www.runningfox.nl/crea.html

 


Echo van het eeuwige leven

Op 28 september 2015 is verschenen, tijdens het symposium over de wonderen en de wetenschap rondom de dood, het eerste boek van Ada de With: Echo van het Eeuwige Leven.

In dit boek beschrijft de auteur ervaringsverhalen vanuit haar werk als verpleegkundige, in het bijzonder de spiritualiteit hierin. Het is haar echo van het eeuwige leven. Vanuit deze echo verloopt de reis in dit leven. Sinds haar 17e levensjaar communiceert zij met de spirituele wereld. Ada's innerlijke stem zegt dat het tijd wordt om deze verhalen uit te dragen en de belevingen te delen. De auteur ziet graag dat ieder voor zich een mening en visie vormt vanuit zijn eigen innerlijk, oordeelloos naar de ander.


Road to heaven

Symosium over de wonderen en de wetenschap rondom de dood

Georganiseerd door het Eeuwig Leven Instituut van Yolanda Rijks

 

Kijk op: deze link voor het complete dagprogramma (inclusief koffie/thee en lunch).

 

Symposium over de wonderen en de wetenschap rondom de dood. Zondag 28 september in Harderwijk.

Er is meer tussen hemel en aarde ...  dat denken veel mensen, maar ... wat gebeurt er als je sterft? Wat is er na de dood? Zijn er bewijzen?

Op dit symposium komen Willem Glaudemans, Ineke Koedam, Drs. Maureen Venselaar, Jacqueline Voskuil, Yvon van der Meer en Yolanda Rijks hun visie geven.

Wat is er te doen tijdens het symposium?
• Lezingen volgen
• Consult droomuitleg mogelijk
• Informatie vinden over workshops en cursussen
• Een spreker/schrijver ontmoeten
• (gesigneerde) boeken kopen

 

Modron agenda 2015

Modron Vrouwenagenda 2015 - Leven volgens jouw natuur

Caroline Groeneveld

 

Lezers van Running Fox ontvangen bij bestelling van de agenda een een madrekaart met uitgebreide uitleg over de madre, met uitleg over je rol, je taak, je legende.

Op 1 september is de nieuwe Modron Vrouwenagenda verschenen! Het thema voor 2015 is de Magie van Scheppingskracht. Laat je leiden door de Liefde en ontdek hoe Godin en Moeder Natuur je wekelijks inspireren op je levensweg. Ook dit jaar vind je weer uitgebreide informatie over de mystieke betekenis van de seizoenen, de jaarfeesten, volle manen, krachtdieren, krachtbomen en de hoedsters van het innerlijke vuur. Nieuw dit jaar is de magie. Je leest hoe je met energie, woorden, visualisaties en aanraking je eigen leven schept. Laat je verleiden door Moeder Natuur en belééf de liefde het komende jaar! Klik op het plaatje voor uitgebreide info.

Levensboom 1

Al van oudsher is ons het symbool van de levensboom bekend. Hij wortelt in religieuze tradities en culturen. Het is een symbool van o onsterfelijkheid, begin en einde, de eeuwige kringloop van het leven. Een boom ontstaat uit een klein zaadje geborgen in de schoot van moeder aarde, en vertakt zijn groeiende wortels in de onderwereld en groeit dan omhoog, naar het licht en de zon.

Door de sappen van de aarde wordt hij gevoed en door de zon verwarmd.
Zijn takken zijn als armen, die bladeren, vruchten en bloemen dragen. Tot ook zij zaadjes in de aarde laten vallen en opnieuw ontspruiten.
Een voortdurende cyclus van groei, leven en herleven, afsterven en opnieuw geboren worden.

Een prachtige symboliek, die mij aan de mens doet denken.

Talks with animals

Talks with animals and nature

Bridging the communication gap with all life

Myriah Krista Walker

After more than 12 years since her first book: TALKS WITH THE FOUR SEASONS; with 52 meditations, one for each week of the year, Myriah comes up with a new one: TALKS WITH ANIMALS AND NATURE. This grand little book offers a stunning collection of extraordinary communications with animals and nature that convey uplifting and surprising messages. Myriah’s experiences indicate that nature plays an active role in uplifting consciousness. From basic communication techniques, to moving after-life messages from her family, Myriah empowers the reader to see the world in a new way, revealing how to engage in meaningful communications with all life.

Piet en Ria Wolvers

Wens Uw Wens

Piet Wolvers

'Wens Uw Wens' is in mij opgekomen toen ik voor iemand een mooie wens mocht vervullen. Voor een familie heb ik, naar aanleiding van een sterfgeval, een wensbeeld geschilderd. Dit schilderij, welke ik voor hen gemaakt heb, is zo welkom en naar tevredenheid ontvangen dat ik dacht: Het zou goed zijn om dit met anderen te delen. Wellicht is het mogelijk dat ik ook voor anderen een schilderij naar wens kan creëren.
Lavanda
Met veel plezier en Liefde ben ik, Marieke Hoogenboom, in Alphen aan den Rijn mijn Praktijk Lavanda voor VoetreflexzoneMassage gestart. In mijn praktijk probeer ik iedereen die daarin interesse heeft op een bijzondere wijze zijn of haar klachten te verminderen of te verhelpen. Door middel van het masseren van voeten en meridianen, ben ik in staat mijn cliënten naar een betere gezondheid te begeleiden. Wees ervan overtuigd dat iedereen zich bij mij geheel veilig kan voelen. Ik begeleid mijn cliënten met volledige aandacht en respect voor de persoonlijke beleving. Ik werk vanuit het uitgangspunt dat iedereen goed is zoals hij of zij is...
Feel Your Mind

Feel Your Mind

Simone Brockhuis

 

Welkom bij Feel Your Mind

Ik begeleid graag mensen in hun proces. In deze drukke tijden merk ik dat veel mensen hun draai wat kwijt lijken te zijn. Soms krijgen ze fysieke klachten, soms zitten ze niet lekker in hun vel met alle gevolgen van dien.

Als mensen de beslissing nemen dat ze daar verandering in willen zijn ze bij mij meer dan welkom. Ik geef cursussen en individuele sessies om mensen handvatten te geven om hun eigen leven weer op de rit te krijgen en/of om weer helemaal in hun flow te komen.

Daarnaast vind ik het fijn om mijn kennis, die ik in de loop der jaren heb opgedaan over onder andere de werking van ons brein met mensen te delen omdat ik vind dat dit algemeen goed mag zijn. Deze informatie kun je volgen op www.facebook.com/feelyourmind en in mijn gezondheidsblog.

Running Fox Crea

Running Fox Crea

Hans Brockhuis

 

Wil je hulp bij jouw creatieve (schrijf)proces? Of misschien wil je jouw verhaal of boek laten redigeren? Mogelijk ben je wel op zoek naar iemand die jouw teksten kan vertalen? Of jouw boek, praktijk, uiting aan een breder publiek presenteren? Het is allemaal mogelijk via de Running Fox Creatieve diensten. Klik op het logo voor meer info.

Ginie Abbring Hingst

Tijdens een keerpunt in mijn leven werd er een andere wending aan mijn levensweg gegeven. Zo is er een grote rijkdom ontstaan door inkeer en rust, waardoor een schat aan inzichten tevoorschijn zijn gekomen.


Wie vlinders hoort lachen

 

Uitgave: Boekscout - paperback - 268 pag. - Verschenen: 04/01-2013 - ISBN 978-94-6206-600-7; € 19,95

Te bestellen via deze link

 

Verhalen, metaforen en uitspraken voor het leeftijdsloze kind;

In januari 2013 verscheen dit bijzondere boek dat ik van harte kan aanbevelen. Het is op een in meerdere opzichten natuurlijke wijze geschreven en bevat een aantal verhalen die tot doel hebben de lezer mee te nemen op een reis die in deze uitspraak te vatten is: "Laat alles maar los waar je ooit in geloofd hebt, want het doet er niet toe. Het enige wat werkelijk telt is Liefde."

Ik heb aan dit boek met veel plezier meegewerkt, in die zin dat ik het ruwe manuscript heb mogen 'vertalen' naar de vorm zoals het nu is verschenen. Het is een handzaam boekje geworden die verrassende wendingen, een groot aantal inzichten en een kijk op het leven die soms verrassend, en altijd boeiend is.

Een Schat aan Inzichten

Een Schat aan Inzichten

Ginie Abbring Hingst

Bestel nú, in dit bijzondere jaar 2012, deze bijzondere gedichtenbundel

Zeer geschikt als cadeau voor jezelf of voor een ander!

Met 21 afbeeldingen in kleur - slechts - € 11,99

 

Avontuur van het Leven

 

Een reis langs allerlei plaatsen, gebeurtenissen en ontmoetingen. Wat komen we tegen, met wie gaan we om en bovenal wat doen we er mee. Leven we het leven uitsluitend als een reeks gebeurtenissen die aan ons voorbijtrekken of proberen we elk voorval te duiden, doen we er iets mee en gaan we dan voort met het gevoel iets geleerd te hebben? In de praktijk zal het erop neerkomen dat ieder zijn eigen wijze interpretatie geeft aan alles wat aan hem voorbijtrekt.

Persoonlijk werk

Jan Bart Brockhuis

 

Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. En ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.
De pagina's in de rubriek 'Vers van de Pers', zijn bestemd voor speciale en tijdelijke aankondigingen die buiten de verantwoordelijkheid van Running Fox vallen, maar die interessant genoeg zijn om te delen. Wil je een breder publiek jouw bedrijf/boek/bundel/passie onder de aandacht brengen, stuur dan een E-mail met jouw wensen naar runningfox@runningfox.nl zodat we kunnen kijken hoe we het gaan aanpakken. Het is bovendien mogelijk om een aankondiging van die pagina's in één van de nieuwsbrieven 'mee te laten lopen', zodat er ruimschoots bekendheid aan wordt gegeven. Een dergelijke pagina blijft in principe gedurende een kwartaal op de website beschikbaar. Wanneer er redenen zijn die periode te verlengen, is dat heel goed mogelijk. De nieuwsbrief wordt maandelijks aan ca 1300 adressen in Nederland en Vlaanderen verzonden. Het verzenden van een exclusieve mailing behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor mijn tarieven.