Pagina Speciaal nr. 87 ~ 04-04-2011
Deze pagina is bestemd voor speciale en tijdelijke aankondigingen die buiten de verantwoordelijkheid van Running Fox vallen, maar die interessant genoeg zijn om te delen. This page is meant for special and temporary announcements, outside the responsibility of Running Fox, but that are interesting enough to share.

________________________________________________________________________________________________________________________

Wens Uw Wens

Door Piet Wolvers ~ www.pietwolversgalerie.nl

'Wens Uw Wens' is in mij opgekomen toen ik voor iemand een mooie wens mocht vervullen. Voor een familie heb ik, naar aanleiding van een sterfgeval, een wensbeeld geschilderd. Het schilderij dat ik voor hen gemaakt heb, is zo welkom en naar tevredenheid ontvangen dat ik dacht: "Het zou goed zijn om dit met anderen te delen." Wellicht is het mogelijk dat ik ook voor anderen een schilderij naar wens kan creëren. Via de Running Fox site ben ik in de gelegenheid gesteld deze gedachte naar buiten te brengen. Hans Brockhuis, de eigenaar van deze mooie site, was de eerste die reageerde. Op dit moment maak ik voor hem een schilderij met 'Running Fox' als thema, dat binnenkort ook op de site te zien zal zijn.

Dus, als u zich aangesproken voelt, neem dan contact met mij op, zodat we samen uw wens kunnen bespreken; ik zal die wens omzetten in een prachtig schilderij. Op mijn eigen site - zie boven - en op de Running Fox site, zijn een aantal afbeeldingen te zien van schilderijen die ik eerder heb gemaakt. Scroll a.u.b. omlaag voor meer informatie.

Ik wens u een mooie wens toe,

Piet Wolvers


Piet en Ria Wolvers

Foto: Piet en Ria Wolvers

Schenkelweg 2a1
2381 AN Zoeterwoude
Open donderdag t/m zaterdag 14.00 - 17.00 uur
telefoon: 071 580 9000
www.pietwolversgalerie.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________

Zie ook de speciale kunstpagina van Piet Wolvers op Running Fox
Schilderen met penseel en palet is niet alleen een passie, maar ook een vorm van schrijven, van communiceren met degene die het schilderij bekijkt en op zich laat inwerken. Dat geldt meer dan ooit voor de manier waarop Piet werkt; en dat sluit dan weer naadloos aan bij het gedachtegoed van de Running Fox website...

___________________________________________________________________________________________

  Wens Uw Wens  

_____________________________________________________________________________________________________