Pagina Speciaal nr. 86 ~ 05-01-2011
Deze pagina is bestemd voor speciale en tijdelijke aankondigingen die buiten de verantwoordelijkheid van Running Fox vallen, maar die interessant genoeg zijn om te delen. This page is meant for special and temporary announcements, outside the responsibility of Running Fox, but that are interesting enough to share.


Persoonlijk Werk

Door Jan-Bart Brockhuis ~ www.jbbx.nl


JBBX

Wildhoeflaan 17 
2566RR Den Haag

Adres voor training en coaching:
Laan van Meerdervoort 187
2517 PA  Den Haag

070-326 3200
06-517 84 557
mail@jbbx.nl

 

Persoonlijke of business coaching? Met JBBX boek je meer resultaat! Groeien doe je van binnenuit met  de juiste vragen en aandacht. Voor teams en individuen.

Jan-Bart Brockhuis
 
Jan Bart Brockhuis

 

 


Wat je ook tegen zult komen dit jaar, ‘it’s all in the mind.’ Dus hoe je jouw jaar vormgeeft, waarin je succes hebt (op jouw voorwaarden) en waarin je jezelf tegenhoudt, dat heeft in belangrijke mate te maken met één persoon: jezelf. Dit is mijn overtuiging en ik kom (zoals met alle overtuigingen) geregeld tegen dat het klopt...; en deze bevalt me ook wel, omdat je daarmee de mogelijkheden naar je toe haalt.

Wat is Persoonlijk Werk?
Jijzelf bent in staat om groot(s) te denken over jezelf. Ook om onder ogen te zien waar je jezelf nog in tegenhoudt. Wellicht ken je het wel: je wilt iets maar het lijkt alsof er een elastiek is dat je terugtrekt. Terwijl je verstandelijk weet dat het belangrijk voor je is en ook voor de juiste redenen. Hoe ga je het dan toch voor elkaar krijgen? Waar zit je innerlijke barriere? Mocht je daar meer over willen weten en stappen maken, dan ben je welkom om mee te doen aan de Avonden Persoonlijk Werk.

Avonden Persoonlijk Werk organiseer ik elke maand voor een kleine groep (6 max.) in mijn werkruimte. Op deze avonden kun je werken aan je persoonlijk proces op een diepe laag. Dit helpt je om vrijer, meer autonoom en met meer energie door te blijven gaan. Daardoor bereik je met meer gemak datgene wat je graag wilt. En dat werkt door, of het nu professioneel of in je privécontext is.

Hoe ziet een avond eruit?
Elke avond start met een check-in: een rondje waarin je vertelt hoe het nu met je is en waaraan je wilt werken. We doen een gezamenlijke oefening of meditatie en gaan daarna per persoon aan de slag: in en met de groep. Je kunt namelijk veel van elkaar leren. Ikzelf zal ook het nodige aan begeleiding inbrengen: bijvoorbeeld oefeningen uit NLP, Familie- of Organisatieopstellingen of uit weer andere hoeken van Bewustzijnsland.

Hoe werkt dit?
Je kunt je inschrijven voor 1 of meerdere avonden. Daarmee zijn de groepen wisselend van samenstelling. De kosten bedragen 40 EUR contant of 50 EUR ex BTW als je een factuur wilt. Voorbereiding is niet nodig. Als wij elkaar nog niet kennen, vind ik het belangrijk om eerst telefonisch even contact te maken van tevoren. Ook kun je bellen om te overleggen of het iets voor je is. Elke avond is van 1845-2200u.

Wie is Jan Bart?
Jan Bart Brockhuis (1971) heeft zich van Corporate manager in marketing zo’n 5 jaar geleden omgevormd tot trainer en coach in communicatie. Hij gebruikt verdieping en verbinding om tot inzichten te komen waar je wat mee kan. Hij is opgeleid bij Bouke de Boer (NLP), Wibe Veenbaas (Systemisch Werk) en Morten Hjort (Professionele Begeleiding). Inspiratie haalt hij uit contact met mensen, de natuur, werk van leermeesters en verschillende spirituele tradities.

Jan Bart Brockhuis