Mijn nieuwste boek is verschenen!

Zìjn en Bezieling in 6 motivaties

Fysieke en geestelijke reizen, gedichten, vingerwijzingen

Zijn en Bezieling

omslag

Bestelformulier

Auteur

de auteur

Door Hans Brockhuis

 

Beschrijving: Zìjn en Bezieling in 6 motivaties.

Een preview uit één der hoofdstukken vind je hier.

Recensies; Mail me jouw recensie naar brockhuis@gmail.com, zodat het hier kan worden afgedrukt.

Praktische gegevens

Email: brockhuis@gmail.com

Op zoek naar een cadeau voor verjaardag, sinterklaas, kerst, of misschien wel voor jezelf? Bestel nu je exemplaar, als jij dat wilt gratis voorzien van signatuur èn persoonlijke boodschap, rechtstreeks bij de auteur. Dat kan eenvoudig via dit.Bestelformulier

Korting: Bij aankoop van twee of meer paperbacks ontvang je een korting van 20 % op elk volgend boek.


Beschrijving

Dit boek is onderverdeeld in een 6-tal motivaties, waarbij elke motivatie een hogere trilling, een hogere energie, frequentie als je wilt, in zich draagt dan de voorgaande. We beginnen met de aanvankelijk zeer aardse wederwaardigheden van Jan-Jaap van Deelen, gaan vervolgens op reis en op avontuur met Mara Oldenburg. Daarna komen enkele vingerwijzingen aan bod en vijf verhalen over incarnaties waarin ikzelf een meer of minder belangrijke rol zou hebben gespeeld. De titel van de laatste motivatie: ‘Vanuit een hoger perspectief gezien,’ zegt misschien al genoeg. De hoofdstukken die hier geboden worden zijn door mij geschreven, maar uitdrukkelijk met behulp van een diepe tranceachtige inspiratie die me werd aangereikt door een vijftal zielen met wie ik tijdens dit of gedurende een vorige incarnatie op deze aarde heb vertoefd.

1e Motivatie: Om een lang verhaal kort te maken

Deze eerste motivatie is fictief en gaat vooral over het verhaal zoals zich dat in een leven kan afspelen; om gebeurtenissen die zich min of meer chronologisch zullen aandienen. In deze motivatie volgen wij in een vijftal hoofdstukken het turbulente leven van een zekere Jan-Jaap van Deelen. Een man die het in zijn jonge jaren behoorlijk bont maakt maar na een transplantatie tot rust schijnt te zijn gekomen en zich een aantal eigenschappen van de donorgever lijkt te hebben eigengemaakt. Toch blijkt het dat enkele karaktertrekken maar moeilijk uit te roeien zijn.

Wanneer ik een verhaal schrijf is dat bijna altijd op de bonnefooi. Ik begin bij het begin en al schrijvende ontwikkelt het verhaal zich; ontrolt zich het avontuur. Als het over mensen gaat beleef ik wat de mensen beleven. Ik ben benieuwd hoe de verhaallijnen zich ontwikkelen en, net als de lezer, ben ik nieuwsgierig naar de afloop.

Wat de lezer op mij als schrijver voorheeft, is dat hij of zij, als men zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, de mogelijkheid heeft om de laatste bladzijde te lezen, om stiekem te kijken wie ‘het heeft gedaan’. Ik heb die mogelijkheid niet en moet wachten totdat de laatste punt is gezet. Aan de andere kant heb ik, als schepper van het verhaal, de mogelijkheid om mijn eigen wereld te creëren. Ik kan, wanneer ik autobiografische elementen verwerk, de waarheid oprekken of in andere gevallen een gebeurtenis zodanig wijzigen dat het beter in het verhaal past wat ik wil vertellen. Kortom, schrijven is een boeiende aangelegenheid. Het biedt perspectieven om virtueel op avontuur te gaan. In dit boek gaat het om avonturen die jij en ik beleefd zouden kunnen hebben. Ik nodig je uit om in deze eerste motivatie met mij mee te gaan in een poging een lang verhaal kort te maken….

2e Motivatie: Op Reis met Running Fox

3e Motivatie: Op Avontuur met Mara Oldenburg

4e Motivatie – Vingerwijzingen

5e Motivatie – Reïncarnatie

6e Motivatie – Vanuit een hoger perspectief gezien

terug


Recensies (Stuur je recensie naar brockhuis@gmail.com. Het zal op deze plaats worden gedeeld.)

-------

Met veel plezier heb ik je boek gelezen, er staan dingen in die ik (gelukkig) al weet, en toch haal ik er weer nieuwe dingen uit.

Hoofdstuk 29; Heling, Liefde en Overvloed, gebruik ik altijd tijdens mijn behandelingen en het werkt zoals jij het heb omschreven. Het voelt altijd heerlijk om in die energie te zitten. Daar komt bij dat 29 ook nog mijn geluksgetal is.

Verder vond ik het mooie verhalen, en je schrijfstijl leest lekker. Ik wil je daarom nogmaals bedanken voor het boek.

Lieve groet, Marieke

-------

Hans ik heb je boek gelezen en mijn complimenten over je schrijfkunst. Zoals je, denk ik, wel weet ben ik niet zo spiritueel aangelegd, maar je boek heb ik echt met plezier en veel interesse gelezen. Je schrijft erg prettig en uitnodigend om door te gaan. Mooi ook dat veel dingen heel herkenbaar zijn, doordat we jullie kennen, de omgeving bekend is en jullie ons al e.e.a. verteld hebben in de loop der jaren. Heel erg mooi hoe jullie de dingen ervaren hebben en hoe vooral jij Hans zo rustig en objectief in het leven staat en hoe je alles benaderd.

Alleen bij het laatste hoofdstuk kon ik je af en toe niet helemaal volgen en heb ik nog vraagtekens. Maar misschien moet ik het gewoon nog een keer rustig nalezen. In ieder geval heel erg bedankt dat ik door jullie dit boek heb kunnen lezen; hierdoor worden mijn ogen toch weer wat beter geopend en kijk ik weer wat anders tegen de dingen aan.

Dit wilde ik toch graag even delen.

Lieve groeten Marja

------

My name is Jill Kramer, born in England but have lived now in the Netherlands for 40 years this summer and of course totally fluent in Dutch too. So why write this review in English? Well, to me I can always express my feelings and thoughts about books that have touched me really deeply and speak from my heart in my own native language.

I have known Hans for quite some time and I have written a number of short stories for his internet magazine Running Fox Papers. I read his book "Zijn en Bezieling" in one go. I could not put it down. It had me spellbound right from the first page and I found the words and the images it created in my own mind so vivid and so descriptive that I just wanted to read on and not stop.

I am a huge fan of spiritual books because they allow our imagination to go to its fullest potential. By the end of the book I began to believe that the people in it exist and have become friends. Loved the quotes from well-known people at the beginning of each chapter.

Being a writer myself I know how much work actually goes into writing a book of this size, but Hans is a natural, the words flow effortlessly from his fingers as he types. Enormous expression and a huge vocabulary of words.

Enjoyed every page and this was because it invited me to literally think about the things he was writing and then make comparisons to my own life.
That is a sign of a really great book when you can do that.

Well done Hans, another triumph!

Jill Kramer 2017

------

Wat geniet ik van alle reizen die jullie gemaakt hebben naar verschillende landen en hun tradities.
Het is alsof jezelf meegenomen wordt op reis.

Liefs, Ginie

Van Harte Gefeliciteerd Hans met het nieuwe verschenen boek Zìjn en Bezieling in 6 Motivaties.

Jouw wijze inspirerende verhalen geven inzicht en verdieping naar een hoger bewustzijnsniveau. Een gave die je over de jaren heen hebt ontwikkeld en wat mooi dat je dit mag delen met ons.
Hans wees trots op jezelf want het is echt een schouderklop waard. De verhalen waarin iedereen mee genomen wordt in klank kleur en trilling geeft bezieling.
Dank je Hans.

Liefdevolle groet,
Ginie  
Ginie@healing-praktijk.nl


Hier volgt een kort fragment uit het hoofdstuk over het Stift te Weerselo en de Kroezeboom opde Fleringer Es.

terug


PRAKTISCHE GEGEVENS:

Auteur Hans Brockhuis www.runningfox.nl
Uitgever Running Fox Creatieve Diensten www.runningfox.nl/crea.html
Drukkerij Pumbo.nl www.pumbo.nl
     
Redactie Hanneke Elderhorst-van Hofwegen  
Vormgeving omslag en gedichten Carolien Gruys  
Omslagfoto Lena Brockhuis-Kuurstra  
Foto auteur Ruud Legdeur www.ruudlegdeur.nl
Gedichten Hans Brockhuis

www.runningfox.nl

Afbeelding pagina 154

Genomen van het kunstwerk: "Het Nieuwe Licht" door Hanneke Elderhorst-van Hofwegen

www.runningfox.nl/nieuwelicht.html
     
ISBN E-book 978-94-92104-22-9

€ 9,99

ISBN paperback 978-94-92104-23-6 € 16,95 (exclusief verzending)
NUR 728  
    Bestelformulier

terug