Pagina Speciaal nr. 101 ~ 02-09-2014
Deze pagina is bestemd voor speciale en tijdelijke aankondigingen die buiten de verantwoordelijkheid van Running Fox vallen, maar die interessant genoeg zijn om te delen.

This page is meant for special and temporary announcements, outside the responsibility of Running Fox, but that are interesting enough to share.


 
 

Leven volgens jouw natuur

 

Bestel nú de gloednieuwe Modron vrouwenagenda 2015,
met persoonlijke madrekaart!

Formaat 125 x 160 mm, integraal gebonden met kapitaal en leeslint

€ 16,50 excl verzendkosten

ISBN 978-90-79015-08-5

bekijk hier het inkijkexemplaar

bekijk hier het omslag op groot formaat

   

Bestellen? Ga naar de Modron webwinkel.

Speciale aanbieding voor lezeressen en lezers van Running Fox

Modron agenda 2015


Op 1 september is de nieuwe Modron Vrouwenagenda verschenen! Het thema voor 2015 is de Magie van Scheppingskracht. Laat je leiden door de Liefde en ontdek hoe Godin en Moeder Natuur je wekelijks inspireren op je levensweg. Ook dit jaar vind je weer uitgebreide informatie over de mystieke betekenis van de seizoenen, de jaarfeesten, volle manen, krachtdieren, krachtbomen en de hoedsters van het innerlijke vuur. Nieuw dit jaar is de magie. Je leest hoe je met energie, woorden, visualisaties en aanraking je eigen leven schept. Laat je verleiden door Moeder Natuur en belééf de liefde het komende jaar!


Madrekaart

Madrekaart

Speciale aanbieding voor lezeressen en lezers van Running Fox

 

 

Speciaal voor jou als lezer van de Running Fox nieuwsbrief, heeft Modron een mooie aanbieding: geef bij je bestelling je geboortedatum door en je ontvangt een madrekaart met uitgebreide uitleg over de madre, met uitleg over je rol, je taak, je legende. Het beschermt jou op je levenspad. Ga naar www.modron.org/webwinkel/ en bestel direct jouw exemplaar.

 

       Caroline Groeneveld - Haydnstraat 12 - 5654 TB  Eindhoven
 040-2511 045 of 06- 52677155 - info@modron.org - www.modron.org