Nada Kronieken/Chronicles Buitenaards/Extraterrestrial Meditaties/Meditations

Korte verhalen/shorts

Bibliography
Myriah´s Grasses Roots Reïncarnatie/Reincarnation Written with love

Gedichten - poems that touch me

Running Fox home

Het Waarnemen van het Hogere Perspectief in elke situatie

Door Suzan Caroll

Het creëren van de Nieuwe Aarde,

gezien vanuit het perspectief van de 'Arcturians.'

Bron: www.multidimensions.com

                                              

       ©Suzan Carroll, 21 juli 2012

 
vertaling: Winny Dijkstra winnyd@stralendetoekomst.nl  

Beste Ascenderende Mensen,

WEET dat er vanaf dit moment geen ‘per ongeluk’ is. Op dit moment van jullie Ascentieproces is alles wat in je leven gebeurt, JULLIE schepping. Omdat jullie bewustzijn nu resoneert op de grens van de vijfde dimensie, zal elke willekeurige gedachte en emotie zich openbaren. Daar jullie nog een stoffelijke vorm hebben, zullen jullie manifestaties nog steeds aan tijd gebonden zijn. Maar, de energiepatronen van jullie bewustzijn zullen zorgen dat je verbonden bent met de Nieuwe Aarde (of nog verder) of je beperken tot aan de drie/vierdimensionale versie van de Aarde.

Omdat wij jullie gedachten en emoties kunnen waarnemen, kunnen we de energiepatronen zien veranderen van jullie aura’s terwijl je opschuift in en uit je Multidimensionale ZELF. Daarom willen we jullie helpen bij het leren waarnemen, en aanwezig zijn in het hogere perspectief van iedere situatie. Zoals jullie je goed bewust zijn verlagen op vrees gebaseerde emoties je energieveld. Om boven vrees uit te komen, is het het beste om te weigeren aan welke gedachte, emotie of situatie dan ook, deel te nemen die je bewustzijn verlaagt naar het derde/vierde dimensionale concept van angst.

Vanuit het concept van de vijfde dimensie en verder, is de driedimensionale Aarde een holografische projectie, een virtueel spel van werkelijkheid. Maar de kopieën van jullie Multidimensionale ZELF die in de 3D Matrix inlogden om Gaia te helpen, zijn gevangen geraakt in de verschijning van wat ze geleerd hebben te denken dat de werkelijkheid is. Als je dus uit deze Matrix wilt uitloggen, is het nodig om:

Je te realiseren dat de derde dimensie NIET werkelijk bestaat.
Herinner je vervolgens je Multidimensionale ZELF,
Download je Multidimensionale ZELF in je aardevoertuig.
Laat het Galactische Licht jouw Multidimensionale Werking Systeem activeren.
Verbind en integreer dat Multidimensionale Systeem in je stoffelijke computerhersenen.
Laat jouw Multidimensionale ZELF de controle van het besturen van je aardevoertuig overnemen.

Je nieuwe ‘Kapitein’ die jouw ZELF is, kwam net uit de hogere frequenties van werkelijkheid. Daarom kan deze JIJ niet worden gevangen door de 3D illusies omdat deze JIJ niet is afgescheiden, of beperkt wordt door indoctrinaties van myriaden drie dimensionale incarnaties. Deze uitdrukking van jouw ZELF is nieuw voor het 3D spel. En daarom, zijn AL jouw multidimensionale vermogens 100 % werkend.

Ten eerste veroorzaakt de integratie van het multidimensionale licht eenheidsbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde in je 3D hersenen, die zich heen en weer verplaatsten tussen een 3 tot 5 % efficiëntie, enorme vermoeidheid en verwarring. Maar geleidelijk, of misschien wel plotseling, word je een ander mens, met andere wensen, keuzes, gedachten en emoties. Natuurlijk is deze integratie al lange tijd bezig geweest voor de ascenderende mensen. Maar, met de Eclips, en de Venus Transit, de vele Zonnevlammen en de laatste volle Maan, worden meer en meer van jullie compleet, of hebben jullie het integratieproces voltooid.

Doordat dit proces is voltooid, zal jullie multidimensionale bewustzijn niet langer meer de duidelijke leugens en illusies accepteren die ‘normaal’ werden gevonden voor jullie drie dimensionale bewustzijn. Jullie hebben nog steeds periodes van wegvallen naar je 3D bewustzijn, die gewoonlijk gebeuren als jullie aardevoertuig vermoeid is geworden. Gelukkig, als eenmaal de ‘gewoonte’ van het driedimensionaal zijn is vervangen door de gewoonte van multidimensionaal zijn, zal die vermoeidheid enorm verminderen.

Als het multidimensionaal zijn normaal is, is inter-dimensionale communicatie normaal en wordt inter-dimensionaal reizen gangbaar en zijn inter-dimensionale gedachten en emoties gebruikelijk. Van daar kan het waarnemen van de werkelijkheid vanuit een hoger perspectief ook natuurlijk worden. Een van de eerste dingen die gebeuren als jullie multidimensionale bewustzijn het bevel overneemt is dat je onmiddellijk kunt onderscheiden tussen energiepatronen die op angst zijn gebaseerd en die op liefde zijn gebaseerd. Deze energie patronen kunnen in je of uit je stralen, en ook uit anderen. Je zult ook in staat zijn de vele energiepatronen waar te nemen die door jullie werkelijkheid heen zijn verstrooid.

De perceptie van die energiepatronen zullen heel waarschijnlijk eerst ervaren worden via jullie heldervoelendheid. Daarom staat het reizen door jullie wereld gelijk aan het zwemmen in een oceaan of in een meer, zodat sommige gebieden koud zullen aanvoelen en onprettig en andere warm en knus. Ten eerste zul je niet in staat zijn om uit te wisselen met of om deze energiepatronen te transmuteren. Maar jullie zullen je van die patronen bewust zijn en zeer bewust van AL jullie eigen gedachten en emoties. Met jullie hogere ZELF, die de controle heeft, kun je je niet langer verstoppen in het ‘het is mijn schuld niet.’

Natuurlijk is het je schuld niet, omdat ‘schuld’ een drie dimensionaal concept is. Maar, het is je keuze. En dus is het vitaal dat je je herinnert om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben, te vergeven. Jullie gaan een duchtig waarneembare verschuiving maken binnen een heel kort stukje van jullie ‘tijd.’ Onderschat nooit de kracht van gewoonte. Myriaden levens hebben jullie beoordeeld en jezelf zeer streng gestraft omdat dat is wat je leerde van je familie en van je gemeenschap.

 

Het is zeer belangrijk dat je vriendelijk bent tegen je zich nieuw ontwikkelende ZELF. Je lijkt nu op een klein kuiken dat net uit zijn dop is gekropen. Maar je ‘moeder’ is onzichtbaar voor je 3D waarnemingen. Dus het eerste deel van je nieuwe ZELF dat je volledig wilt doen ontwaken zijn je multidimensionale percepties.
Met je helder horen kun je eenvoudig je eigen/onze stem horen. (we zijn allen EEN)
Met je helder zien kun je je eigen en onze multidimensionale vormen en werelden zien. Met je helder voelen merk je dat je over over-licht en geleid wordt.
Met je telekinese leer je om je werkelijkheid met je denken te manipuleren.
Met je telepathie communiceer je met je gedachten en emoties.

Je leert ook je binding aan tijd en de afscheiding/beperkingen die tijd schept, los te laten. Inderdaad, jullie hogere zintuigen onthullen de vele mogelijke en waarschijnlijke werkelijkheden die door jullie multidimensionale wereld zweven. Welke van die werkelijkheden zul je kiezen om op te merken? Wil je graag de hoogste frequentie van iedere mogelijke werkelijkheid? Of voel je dat je Missie nog steeds ligt bij de opstijgende Aarde? In feite, daar je nu multidimensionaal bent, kun je beide doen.
Je kunt actief deelnemen aan het ascentie proces dat heel erg lijkt op alsof je ‘aan het werk gaat,’ en daarbij naar Huis gaan naar de hogere frequenties van werkelijkheid als je totaal bij die belevenis bent. Met andere woorden, je kunt het proces van ascentie dienen en tegelijkertijd opgestegen, geascendeerd zijn.

Het probleem dat velen van jullie hebben is dat je klem komt te zitten in de gewoonte van de driedimensionale gedachte terwijl je ervoor kiest om deel te nemen aan de stoffelijke opstijgende werkelijkheid. Jullie vergeten dat je niet langer meer gevangen zit in die wereld. Jullie zijn geen slachtoffer van die wereld, totaal niet, behalve van de gewoonte. Als je altijd je linkerschoen het eerst aantrekt, en je dan plotseling de rechterschoen eerst moest aandoen, zou je constant beginnen met je linker voet en dan die gewoonte moeten veranderen.

In vele incarnaties hebben jullie geleden door wat ‘zij’ jullie aandeden. Jullie waren correct terwijl zij veel verschrikkelijke dingen deden. In feite, hebben jullie allemaal een Post Traumatisch Stress Disorder door al die herinneringen uit ‘vorige’ levens. Natuurlijk zitten deze levens slechts in het verleden in jullie aan de tijd gebonden driedimensionale wereld. Maar, terwijl de tijd aan het ineenstorten is naar het NU, komen al deze vele herinneringen van drie dimensionaal zijn samen in dit NU. Gelukkig is jullie hogere expressie van je ZELF, datgene wat nu aan de leiding is in je leven op planeet Aarde. Het is er om deze oude herinneringen te helen en los te laten.

Daar jullie pas je nieuwe Werkend Systeem leren kennen, kun je misschien ook nog niet in staat zijn om je steeds bewust te zijn van elke gedachte en emotie. Maar, als je eenmaal gerust hebt, gegeten, gemediteerd, geoefend, een vriend gezien hebt en of omhelzingen en kussen kreeg om te regenereren, kun je duidelijk begrijpen waarom je dat oude 3D Werkend Systeem van je gebruikte. Ongelukkig is het, als je gedragingen uit je onderbewuste stamden; je kunt die niet veranderen, omdat je de bron van dat gedrag niet kent.

Aan de andere kant, jullie Multidimensionale ZELF wordt niet voor de gek gehouden door de illusies en leugens van het 3D spel. Als deze illusies eenmaal uit je bewustzijn en je onderbewustzijn worden opgeheven, kun je besluiten om uit de illusie te stappen en de Waarheid in te gaan. Daar wordt de hechting aan de 3D drama’s duidelijk. Daar jullie vrijwillig bij het Sterrenschip Aarde bleven terwijl zij haar maidentrip onderneemt naar haar vijf dimensionale Thuis, zullen jullie in de wereld van illusies blijven terwijl deze getransformeerd worden in Waarheden.

Gelukkig leiden jullie ZELF je pad. Precies zoals jullie multidimensionale ZELF de driedimensionale werkelijkheid kan waarnemen door de waarnemingen van je aardevoertuig, kunnen jullie de driedimensionale wereld zien door de percepties van jullie Multidimensionale ZELF. Het is door deze hogere waarneming dat jullie een Opgestegen Meester worden die de werkelijkheid bezoekt waarin je vrijwillig bent gekomen om te helpen bij het proces van de Planetaire Ascentie. Een van de manieren die je zult helpen, zal zijn om te weigeren de illusies en leugens te voeden met je aandacht en, specifiek, met jullie angst.

Zij die jullie wereld hebben geregeerd zijn niet onze Voorouders. Wij, jullie Galactische en Hemelse Familie, zijn lang geleden al vertrokken en zijn verder dan de behoefte hebben om anderen te domineren. Maar, de klonen die de Ziellozen zijn van hen die ze creëerden, hebben slechts de macht die jullie hen geven. Ze verkrijgen feitelijk substantie en ondersteuning door jullie angst en uit alle op angst gebaseerde energiepatronen. Aan de andere kant, ze verhongeren onder de macht van jullie onvoorwaardelijke liefde. Als je de daden van hen waarneemt vanuit het perspectief van je stoffelijke zelf, is het bijna onmogelijk om niet te reageren in boosheid, angst of op een treurige manier.

Maar, als je hen ziet zoals wij hen zien, zie je duistere astrale parasieten die alleen kunnen overleven door de op angst gebaseerde energie die jullie hen zenden. We raden je aan om hen alleen te zien op de manier vanuit jullie vijfdimensionaal perspectief omdat hun energiepatronen nogal ontwrichtend zijn voor je aardevoertuig. Bescherm daarom je aardevoertuig vanuit deze waarneming door alleen bezig te zijn met de visie vanuit je hogere perspectief. En verder, jullie Multidimensionale ZELF heeft geen oordeel over of vrees voor deze verloren mensen. Ook zien zij hen niet als vijand, maar als een lege schil die slechts is gevuld door vrees van anderen.

Door het perspectief van jullie ZELF kun je over je bezoek aan dit stoffelijke leven denken als een laatste hoofdstuk in je reis naar de drie/vierdimensionale vorm. Jullie gedachten zijn gebaseerd, niet op vrees of als van een slachtoffer, maar op de multidimensionale liefde die jullie gewonnen hebben bij de verbazende ervaring van je leven op Aarde. Jullie zijn dankbaar voor de vele lessen die je geleerd hebben en belevenissen die jullie hadden terwijl jullie dit Spel speelden. Als jullie gedachten vrij van oordeel zijn over jezelf, of over anderen, of zelfs over de verlorenen, dan keert je herinnering van jullie myriaden multidimensionale levens terug. Dan zullen jullie dromen, visioenen en ervaringen hebben van andere levens in andere frequenties van werkelijkheden en van andere werelden. Die belevenissen worden sterker en sterker, als je meer en meer emotioneel tevreden bent over je dagelijkse leven. Uiteindelijk zullen jullie je voelen alsof je leeft in twee, of meer werelden in het NU van je Wezen. Op dit moment moet er een belangrijke keuze worden gemaakt. Als je teveel aandacht hebt voor je Multidimensionale ZELF, zul je opstijgen en naar Huis ascenderen. Met andere woorden, je zult dan uit het 3D Spel ‘uitloggen.’ Sommigen van jullie zullen heel blij deze keuze te maken.

Aan de andere kant, enkelen van jullie willen blijven op het ascenderende Gaia voor de fotofinish. Als je die keuze maakt zul je nauwkeurig je multidimensionale ervaringen en percepties in evenwicht moeten brengen met je driedimensionale ervaringen en percepties, zodat je nog geen lift-off en naar Huis gaan ervaart. Enigen van jullie willen Gaia helpen voorbereiden voor de laatste actie van de Planetaire Ascentie door je frequentie omhoog te brengen en door die uitbreiding van het ZELF bij te dragen aan jullie Moeder Aarde. Ook dat is een keuze.

In feite hebben velen van de gegronde uitdrukkingen van onze Galactische en Hemelse Families deze keuze gemaakt. Wij, jullie Familie, hebben gekozen om een aarde voertuig te bewonen specifiek om onze lieve zuster Gaia te helpen om de lijn over te steken met AL Haar bewoners. We zien dat Zij heel lang vele galactische beschavingen heeft gediend die eens kwamen naar Haar schoolklas Aarde. Nu willen wij Haar op onze beurt dienen. Ook dat is een keuze.

Wij, jullie Galactische en Hemelse Families ondersteunen jullie bij iedere keuze die jullie maken.